Tottenham anunță transferul lui Radu Drăgușin. Vedeta României a refuzat de două ori mai mulți bani de la Bayern VIDEO

0
Publicat:

Fundașul central în vârstă de 21 de ani se alătură formației din nordul Londrei până în anul 2030, conform contractului, anunță The Sun.

Radu Drăgușin a refuzat o ofertă generoasă de la Bayern în drum spre aeroport, lucru confirmat de agentul stelistului, Florin Manea. „Ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am spus că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm Bayern este unul dintre cele mai mari cluburi. Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern! Dar asta e decizia. El este fericit. Mergem la Tottenham“, a declarat acesta pentru GSP.

Fundașul central român a fost adus de londonezi de la Genoa pentru o sumă care poate ajunge cu tot cu bonusuri la aproximativ 30 de milioane de euro.

În urma acestei tranzacții, stoperul a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

„Suntem încântați să anunțăm transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa, echipă din Serie A, sub rezerva autorizării internaționale și a unui permis de muncă. Internaționalul român a semnat un contract cu clubul, care va dura până în 2030, și va purta tricoul cu numărul șase. 

Născut în capitala României, București, fundașul central și-a petrecut primii ani de viață la echipele locale Sportul Studențesc și Regal Sport București, înainte de a face pasul în Italia, în 2018, pentru a juca la Juventus.

Radu Drăgușin Arhivă Adevărul
Radu Drăgușin Arhivă Adevărul

Sosit la «Bătrâna Doamnă» la 16 ani, Radu a avansat rapid prin echipele de tineret din Torino, jucând pentru echipa Under-23 - care concurează în Serie C - la vârsta de 17 ani, înainte de a-și face debutul profesional și european la 18 ani, în decembrie 2020, cu o apariție de pe bancă în victoria lui Juve în faza grupelor UEFA Champions League cu 3-0 împotriva lui Dinamo Kiev - un meci în care a jucat alături de Rodrigo Bentancur și Dejan Kulusevski.

Debutul său în Serie A a urmat la scurt timp, când a bifat o apariție împotriva celor de la Genoa, în aceeași lună”, a transmis Tottenham în prima parte a prezentării, pe site-ul clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite