Surpriză de proporții: cine este noul patron de la FCSB. Legătura pe care o are cu latifundiarul din Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a renunțat la acțiunile de la FCSB și, așa cum promisese, latifundiarul din Pipera a trecut acțiunile pe numele unei femei. Ea este mama lui Vasile Geambazi, fost finanțator la Academica Clinceni și Unirea Constanța.

Gigi Becali nu vrea să mai audă de fotbal FOTO Adevărul
Gigi Becali nu vrea să mai audă de fotbal FOTO Adevărul

Domnica Geambazi este sora lui Becali. La fel de credincioasă ca și fratele său, Dominica este de câteva zile noul patron al FCSB. Gigi Becali a avut două surori. Din păcate, însă, una dintre ele a decedat la doar 44 de ani. Astfel, Gigi Becali o mai are pe Domnica, dar foarte rar a vorbit despre ea.

De la ce a pornit supărarea

Supărarea milionarului de a ieși din lumea fotbalului a venit după scandalul de la derby-ul cu Rapid (0-1). Atunci arbitrul Feșnic nu a acordat două cartonașe roșii pentru giuleșteni în urma a două faulturi dure.

Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani... Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic! , a spus Becali, conform gsp.ro.

„Gigi Becali a mai spus că renunță, dar niciodată nu a părăsit funcția. Astăzi a părăsit funcția! Nu știu care e procedura. Mi-a oferit funcția și am acceptat-o aseară(n.r.24 aprilie). Voi fi președintele Comisiei de Administrație. Schimb și scaunul și voi veni cu cravată la muncă, acum mi-am luat doar cămașa de președinte de Comisie de Administrație.Nu se mai bagă deloc la echipă. Nu se mai uită la meciuri! Primul 11 niciodată nu l-a dat. Am lucrat cu mulți antrenori, pot confirma că aflam echipa de start în ziua meciului. Eu nu voi face schimbări”, a declarat Mihai Stoica, la OrangeSport. 

Cu ce se va ocupa după retragerea din fotbal

Gigi Becal a susținut, pe 24 aprilie, o conferință de presă în care și-a anunțat retragerea din fotbal ca urmare manierei de arbitraj a lui Horațiu Feșnic din meciul pierdut cu Rapid, 0-1.

Finanțatorul roș-albaștrilor a decis și ce va face după ce va ieși din fotbal: se va dedica și mai mult vieții bisericești„Păi, eu dimineață la 7 mă duc la biserică și după merg acasă. Nici aici nu mai stau. M-ați mai văzut pe mine la palat? Biserică, casă, rugăciune, oi. Mie îmi place să stau cu călugării 5-6 ore. Mă duc pe la mănăstiri, stau câteva zile”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite