Dan Șucu se revoltă. Cum își permite Gigi Becali să sune arbitrii în creierii nopții

0
Publicat:

Dan Șucu, acționarul Rapidului, a stat în banca lui câteva zile după derby-ul din Giulești, însă a răbufnit miercuri seara, după ce a văzut spectacolul făcut de Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Dan Șucu sare în apărarea jucătorilor săi. Foto Facebook
Dan Șucu sare în apărarea jucătorilor săi. Foto Facebook

Băieții noștri au fost extrem de hotărâți, dedicați, puternici și siguri pe ei. Când am văzut faultul lui Onea, mi-a fost frică să nu pierdem un jucător din minutul 15, ca atunci, cu Craiova. Pentru mine, Onea este cel mai cuminte băiat pe care l-am văzut vreodată. Cel mai liniștit, cel mai respectuos. Sunt absolut convins că nimic nu a fost premediat.

Mă deranjează că o performanță sportivă a băieților mei este declasată și li se ia din merite, punându-li-se în cârcă niște faze directe, dar asta nu ar trebui să știrbească dedicația lor. Mi se pare că li se ia din merite”, a declarat Dan Șucu la Orange Sport.

E curios cum o să acționeze FRF și CCA în acest caz

Acționarul de la Rapid s-a aprins când discuția a curs către acțiunile lui Gigi Becali. ”Eu sunt mai nou în fenomen și mi-e mai ușor să sesizez anormalitățile. Anormal este ca un competitor să pună mâna pe telefon și să-l sune pe arbitru (nr. Gigi Becali a explicat că l-a „bombardat” cu mesaje pe arbitrul Feșnic, după partidă).

Mai și spune: cum nu și-a permis să-mi ceară scuze? Un patron se poate adresa la CCA, un organ abilitat. Ați auzit de vreun patron care pune mâna pe telefon să vorbească cu arbitrul, să-i facă reproșuri? E o anormalitate mai mare decât orice vorbim aici.

E ca și cum aș fi mers în justiție cu Becali, iar după ce judecătorul ar da un verdict în favoarea mea, Becali l-ar suna pe judecător și l-ar suna să-i reproșeze de ce nu a dat o decizie în favoarea sa. Sunt curios ce o să facă FRF și CCA în cazul ăsta”, a tunat Dan Șucu la Orange Sport.

Gigi Becali a primit răspuns de la arbitrul Feșnic

De partea cealaltă, Gigi Becali recunoaște că a greșit când l-a asaltat pe președintele Federației cu mesaje, dar în privința celor trimise arbitrului Horațiu Feșnic, nu prea. „Eu am greșit că i-am dat mesaje lui Răzvan Burleanu. Are dreptate dacă mi-a blocat numărul. Aș fi făcut și eu la fel. Și lui Feșnic i-am dat mesaje, la 3 și la 7 dimineața. Și mi-a răspuns. Feșnic mi-a răspuns prin cineva.

Mi-a spus «Să mă ierte. Nu pot să-i răspund. Dar îl înțeleg. Să mă ierte. Înțeleg perfect ce a făcut». Mi-a zis că înțelege. A spus că nu poate răspunde. Eu eram prea supărat. Sunt și eu om. I-am dat mesaje. Dar mi-a răspuns cu pace. Mi-a răspuns cu pace. Așa trebuie, să răspunzi cu pace. M-am ușurat după ce mi-a zis să-l iert”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite