Șumudică, dans oriental pe pista stadionului: Imagini prezentate de televiziunea saudită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omniprezent, la un moment dat, la emisiunile sportive din țară, mai ales telefonic, Marius Șumudică a luat o pauză de la a comenta tot ce înseamnă în fotbalul românesc. Și s-a concentrat pe ce are de făcut, în acest sezon, la Al-Raed. Deocamdată, rezultatele acestei schimbări de atitudine se văd!

Marius Șumudică, pe val în Arabia Saudită. FOTO: Twitter / Al-Raed
Marius Șumudică, pe val în Arabia Saudită. FOTO: Twitter / Al-Raed

După cinci meciuri disputate în prima ligă saudită cu Al-Raed, un fel de Concordia Chiajna în Regat, tehnicianul român are rezultate bune: trei victorii și două înfrângeri, golaveraj 6-5, și un loc 6 din 16, cu 6 puncte. Îmbucurător pentru Al-Raed e că a legat două victorii, una afară și ultima pe teren propriu, 2-1 cu Al-Adalah. În acest ultim succes, obținut sâmbătă, Silviu Lung jr și Alex Mitriță au fost titulari la Al-Raed. Portarul a fost integralist, în timp ce Mitriță a ieșit, în minutul 90+1.

Victoria obținută de Al-Raed a fost urmată de un show făcut de Marius Șumudică, în fața fanilor, pe pista stadionului, imediat după meci. Încântat de rezultat, românul a început să danseze, în stil oriental, spre amuzamentul analiștilor aflați în studioul realizat după meci. Imaginile difuzate de televiziunea saudită și de canalul de Twitter al celor de la Al-Raed pot fi văzute mai jos:

😀 | الكوتش مبسوط 🕺لقطة من #سناب_الرائد 👌🏻https://t.co/6SkpkHHOhk pic.twitter.com/9PWjTYgLp5

— نادي الرائد السعودي (@alraedclub) October 1, 2022
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite