Rusul Daniil Medvedev, mesaj viral după ce a devenit lider mondial: „Pentru ei vreau să vorbesc...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medvedev

Într-un moment în care există un puternic sentiment împotriva ruşilor, din cauza deciziei lui Vladimir Putin de a începe un război sângeros, sportivii din această ţară sunt într-o situaţie delicată.

Ca de obicei, oamenii de rând plătesc din cauza nenorocilor provocate de politicieni! Războiul care s-a declanşat în Europa e doar un alt exemplu, în acest sens.

În Ucraina, oamenii nevinovaţi şi-au văzut vieţile date peste cap din cauza conflictului militar care a ajuns la ziua a 5-a. Iar ruşii au şi ei de suferit. Atât din cauza sancţiunilor economice, care se vor resfrânge asupra lor, dar şi din cauza faptului că au devenit detestaţi în lume, deşi, cu siguranţă, mulţi dintre ei sunt împotriva războiului.

În această situaţie se află Daniil Medvedev (26 de ani), finalist la Australian Open 2022. Ajuns lider mondial, începând de astăzi, după ce l-a detronat pe sârbul Novak Djokovici (34 de ani, 2 ATP), Medvedev a avut un mesaj pe Instagram. Prin care, potrivit Eurosport, a cerut oprirea războiului din Ucraina.

Ce a scris Daniil Medvedev?

*Cred că vă amintiţi cu toţii discursul meu după finala de la Australian Open. Au fost doar gândurile mele şi visele mele din copilărie. Astăzi vreau să vorbesc pentru fiecare copil din această lume. 

*Toţi au vise, viaţa abia începe, atât de multe lucruri noi şi frumoase urmează: primii prieteni, primele momente şi emoţii memorabile. Tot ceea ce văd şi simt li se întâmplă pentru prima dată. Prin urmare, cer pace, pace între ţări. 

*Copiii se nasc cu speranţă, cred în tot ce îi înconjoară: în oameni, în dragoste, în siguranţă şi onestitate, în abilităţile lor. Să fim uniţi pentru că aceşti copii ar trebui să viseze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite