Răzvan Lucescu, prima reacție după eliminarea din Conference League. A băgat 10 milioane de euro în contul clubului

0
0
Publicat:

PAOK Salonic a fost eliminată din joi Conference League, după ce a cedat și pe teren propriu, 0-2, (0-1 în tur) partida din sferturi contra lui Club Brugge.

Răzvan Lucescu se va concentra pe ultimele etape din campionat. Foto EPA EFE
Răzvan Lucescu se va concentra pe ultimele etape din campionat. Foto EPA EFE

Echipa lui Răzvan Lucescu s-a văzut condusă din minutul 33 al partidei, când Ferran Jutgla a reușit să marcheze. Spaniolul a reușit să facă dubla în minutul 45 și belgienii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, pe care și l-au păstrat până la final.

Antrenorul român a vorbit despre parcursul echipei sale și a recunoscut faptul că Club Brugge este o echipă mai experimentată, care merita să meargă mai departe în competiție. „Munca depusă pe tot parcursul sezonului este foarte mare. Este un pas foarte mare pentru noi să ajungem pentru a doua oară în sferturile de finală a unei competiții europene în trei ani. Asta arată că facem un pas înainte. Ne-am confruntat cu un adversar foarte experimentat în plan european, a jucat anul trecut în Liga Campionilor, așa a fost ceva meritat să se califice”, a declarat Răzvan Lucescu, conform sport24.gr.

PAOK încasează o sumă uriașă de la UEFA

Ajunși până în sferturile Conference League, grecii vor fi premiați consistent de UEFA. Parcursul european din acest sezon le-a băgat în conturi o sumă importantă de bani, de peste 10 milioane de euro, grosul venind în urma rezultatelor din grupe: circa 6 milioane de euro. PAOK Salonic a mai încasat 600.000 de euro pentru participarea în optimi, dar și 1 milion de euro pentru că s-a calificat în sferturi.

Răzvan Lucescu rămâne să se concentreze pe campionat. PAOK Salonic e pe 3, dar cu un meci mai puțin disputat. Pentru formația românului urmează zile de foc, cu meciuri din 3 în 3 zile: duminică e derby-ul cu Olympiacos, miercuri întâlnește Lamia, duminica următoare dă piept cu AEK Atena, iar miercuri joacă restanța cu rivala din Pireu. În ultimele două partide ale sezonului, PAOK va juca împotriva lui Panathinaikos și Aris Salonic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite