Patrick Vieira a criticat gestul lui Emiliano Martinez de la premiere, după finala CM. „O acțiune stupidă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalist francez Patrick Vieira a calificat sâmbătă drept "stupide" gesturile cu care portarul Emiliano Martinez a sărbătorit victoria Argentinei în finala Cupei Mondiale din Qatar.

Emiliano Martinez. FOTO EPA EFE
Emiliano Martinez. FOTO EPA EFE

Antrenorul lui Crystal Palace, campion mondial cu Franţa în 1998, s-a exprimat într-o conferinţă de presă înaintea meciului din Premier League împotriva altei echipe londoneze, Fulham.

„Unele imagini pe care le-am văzut cu portarul strică puţin ce a realizat Argentina la Cupa Mondială. Nu cred că aveau nevoie de aşa ceva. Uneori, nu poţi controla acţiunile întreprinse sub imperiul emoţiei. Dar cred că a fost o acţiune stupidă din partea lui Martinez", a declarat Vieira. 

Imaginile cu Emiliano Martínez au scandalizat planeta fotbalului și nici explicațiile oferite  de jucătorul sud-american nu par să-i îmbunătățească situația.

Am făcut acest gest pentru că m-au huiduit suporterii francezi. Aroganțele astea nu merg cu mine“, a spus Emiliano Martínez după festivitatea de premiere de la Doha.

În vestiar, el a mai comis-o o dată, strigând: „Un moment de reculegere pentru....Mbappe“. Și această ironie lipsită de eleganță la adresa starului Franței a fost taxată vehement de lumea fotbalului.

Emiliano Martinez s-a remarcat pe toată durata Campionatului Mondial, datorită paradelor sale, dar mai ales după ce a salvat o minge în ultima secundă (foto jos) a finalei cu Franța, trimițând partida la loviturile de departajare. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite