Portarul Argentinei și-a explicat gestul vulgar: Ce l-a apucat de s-a făcut de râs în fața planetei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu degeaba se spune că fotbaliștii trebuie admirați pentru ce fac pe teren și atât! Pentru că, din păcate, mulți dintre ei au carențe comportamentale foarte mari. Pe care le și expun, după fluierul de final al meciurilor. Iar o asemenea situație a ieșit la iveală, după finala Mondialului, într-un moment în care toată planeta era cu ochii pe festivitatea de premiere.

Aici, a fost chemat și eroul Argentinei, Damián Emiliano Martínez Romero. Care, după prestația sa stelară pe durata turneului, dar mai ales la loviturile de deparajare contra Franței, a fost desemnat, pe bună dreptate, cel mai bun goalkeeper de la CM 2022. Doar că Martínez a „reușit“ să se facă de râs, în fața planetei, în acest moment care ar fi trebuit să fie unul onorant, fericit pentru el.

Imaginea cu care va trebui să trăiască Emiliano Martinez pentru restul vieții.
Imaginea cu care va trebui să trăiască Emiliano Martinez pentru restul vieții.

Din păcate, portarul „pumelor“ a luat trofeul primit, o mănușă de aur, și a ținut-o ostentativ în zona organelor genitale! Gestul său a fost cu atât mai rușinos, cu cât vorbim despre un fotbalist experimentat, de 30 de ani! În România, Gică Popescu a comentat dur această reacție de după finală.

Imaginile cu Emiliano Martínez au scandalizat planeta fotbalului și nici explicațiile oferite acum de jucătorul sud-american nu par să-i îmbunătățească situația. Pentru că vorbim despre un gest vulgar, incalificabil, făcut într-un moment de maximă audiență!

Am făcut acest gest pentru că m-au huiduit suporterii francezi. Aroganțele astea nu merg cu mine“, a spus Emiliano Martínez după festivitatea de premiere de la Doha. Din păcate, acesta n-a fost singurul „autogol“ marca Emiliano Martínez după finala cu Franța! În vestiar, el a mai comis-o o dată, strigând: „Un moment de reculegere pentru....Mbappe!“. Și această ironie lipsită de eleganță la adresa starului Franței a fost taxată vehement de lumea fotbalului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite