Parisul, în flăcări: Faza acuzată de PSG după meciul cu Real şi verdictul specialistului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olandezul Danny Makkelie, arbitrul returului Real Madrid - PSG
Olandezul Danny Makkelie, arbitrul returului Real Madrid - PSG

Paris Saint-Germain e în stare de şoc! Atât din cauza ratării calificării în sferturile Ligii Campionilor, cât şi din cauza unei decizii de arbitraj care, în viziunea francezilor, ar fi contribuit la această contraperformanţă uriaşă.

Când trecuseră 150 din cele 180 de minute din timpul regulamentat de joc din „dubla“ Real Madrid - PSG, francezii păreau că sunt cu un picior în sferturi.

Pentru că, după victoria de la Paris, 1-0, PSG a condus tot cu 1-0 până în minutul 60 al meciului retur de la Madrid. Aşadar, cu 2-0 la general, Mbappe şi colegii săi aveau şi motive întemeiate să fie liniştiţi. Apoi, s-a întâmplat această fază din care a ieşit primul gol al lui Benzema din minutul 61, cel de 1-1:

Chiar dacă a beneficiat şi de tehnologia VAR (arbitraj video), centralul olandez, Danny Makkelie (39 de ani), a considerat că golul a fost înscris regulamentar. Aşa că l-a validat. Iar de la 1-1 a început prăbuşirea PSG-ului. Care a mai luat două goluri de la Benzema, în minutele 76 şi 78, şi a părăsit Liga Campionilor cu scorul de 2-3, la general.

Imediat după meci, în studioul Digi Sport, postul care a tranmis partida de miercuri seară, moderatorul emisiunii „Fotbal European“, Andrei Niculescu, a citit verdictul primit din partea lui Ion Crăciunescu, fost arbitru internaţional. Din care reiese că furia francezilor e justificată!

„A sunat Ion Crăciunescu, un cunoscut fan al lui Real Madrid, şi a spus că a fost fault. Benzema nu are nicio legătură cu mingea, se duce direct în adversar“, a spus moderatorul Digi Sport. 

CITEŞTE ŞI:

Un arbitru de coşmar: Danny Makkelie, care a scandalizat Parisul, a comis-o şi la Euro 2020 VIDEO

Arabul miliardar a „turbat“: Al-Khelaifi, patronul de la PSG, filmare revoltătoare, la Madrid

Benzema a „rupt“ vestiarul PSG-ului: Bătaie între doi jucători după eliminarea din Liga Campionilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite