Benzema a „rupt“ vestiarul PSG-ului: Bătaie între doi jucători după eliminarea din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karim Benzema, trei goluri în returul cu PSG
Karim Benzema, trei goluri în returul cu PSG

Atacantul francez de 34 de ani a făcut un meci memorabil, miercuri seară, reuşind un hattrick fabulos, în doar 17 minute: 61, 76, 78! Furioşi din cauza eliminării, doi jucători ai PSG-ului s-ar fi luat la bătaie, după meci, sub privirile colegilor.

Eliminarea din optimile Ligii Campionilor a zguduit PSG din temelii! Patronul Nasser Al-Khelaifi e în centrul unui scandal uriaş, din cauza unei filmări despre care „Adevărul“ a scris aici.

Şi, potrivit relatărilor presei internaţionale, după meci a fost mare scandal, nu doar în apropiere de cabina arbitrilor, ci şi în vestiarul parizienilor. Pentru că, potrivit informaţiilor obţinute de ziarişti, Neymar şi Donnarumma s-ar fi luat la bătaie, reproşându-şi reciproc primul gol al Realului! Brazilianul ar fi semnalat greaşeala comisă de portarul italian, care, la rândul său, i-ar fi zis lui Neymar că faza golului a plecat după o minge pierdută de el.

Cert e că, în viziunea specialistului, faza controversată din minutul 61, pe care „Adevărul“ a arătat-o aici, ar fi fost judecată greşit, în defavoarea PSG-ului!

CITEŞTE ŞI:

Parisul, în flăcări: Faza acuzată de PSG după meciul cu Real şi verdictul specialistului VIDEO

Arabul miliardar a „turbat“: Al-Khelaifi, patronul de la PSG, filmare revoltătoare, la Madrid

Un arbitru de coşmar: Danny Makkelie, care a scandalizat Parisul, a comis-o şi la Euro 2020 VIDEO

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite