Arabul miliardar a „turbat“: Al-Khelaifi, patronul de la PSG, filmare revoltătoare, la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nasser Al-Khelaifi
Nasser Al-Khelaifi

Eliminarea gigantului Paris Saint-Germain din optimile Ligii Campionilor, după încă un sezon în care s-au cheltuit nişte sume astronomice, a făcut ca finanţatorul clubului să aibă o criză de nervi.

Pentru PSG visul câştigării Ligii Campionilor s-a transformat, din nou, în coşmar! Din cauza căruia va suferi mult timp de acum înainte, până la startul următoarei ediţii.

Şocul eliminării în faţa Realului, în optimi, a fost cu atât mai mare, cu cât francezii aveau 2-0, la general, când mai erau 30 de minute joc. Apoi, s-a întâmplat această fază controversată pe care „Adevărul“ a arătat-o aici, acuzată vehement de PSG. 

Inclusiv după meci, atât antrenorul argentinian, Mauricio Pochettino, cât şi finanţatorul Nasser Al-Khelaifi, un miliardar din Qatar, au acuzat prestaţia arbitrului olandez, Danny Makkelie (39 de ani). Mai mult, potrivit presei din Spania, Al-Khelaifi, într-un moment de furie, care nu-l caracterizează, s-ar fi dus spre cabina arbitrilor pentru a protesta!

Văzând că e filmat de cameramanul clubului Real Madrid, prezent în zona vestiarelor pentru a realiza un documentar, Al-Khelaifi ar fi făcut o veritabilă criză de nervi, strigând: „Te omor!“.

Potrivit ziariştilor din Spania, clubul Real Madrid va pune imaginile la dispoziţia UEFA pentru ca Al-Khelaifi să fie pedepsit după incidentele de miercuri seară.

CITEŞTE ŞI:

Parisul, în flăcări: Faza acuzată de PSG după meciul cu Real şi verdictul specialistului VIDEO

Benzema a „rupt“ vestiarul PSG-ului: Bătaie între doi jucători după eliminarea din Liga Campionilor

Un arbitru de coşmar: Danny Makkelie, care a scandalizat Parisul, a comis-o şi la Euro 2020 VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite