Novak Djokovici a răbufnit după ce Darren Cahill a câștigat titlul de „Antrenorul anului”. Ironiile sârbului

0
Publicat:

Novak Djokovici s-a arătat dezamăgit după ce australianul Darren Cahill și italianul Simone Vagnozzi au au fost desemnaţi câştigătorii premiului de cel mai bun antrenor al anului, pentru rezultatele reuşite de Jannik Sinner. Nole l-ar fi văzut pe antrenorul său, Goran Ivanisevic, drept cel care ar fi trebuit să primească trofeul.

Novak Djokovici se consideră nedreptățit. Foto Profimedia
Novak Djokovici se consideră nedreptățit. Foto Profimedia

La final de an, ATP şi WTA premiază laureaţii anului. În acest an, Darren Cahill, antrenorul lui Jannik Sinner şi fostul antrenor al Simonei Halep, a primit titlul de antrenorul anului, alături de partenerul său, Simone Vagnozzi. Novak Djokovici a fost nemulţumit, fiind de părere că antrenorul său, Goran Ivanisevic, ar fi trebuit să primească premiul.

Sârbul a câştigat alături de Goran Ivanisevic trei turnee de Grand Slam, Turneul Campionilor şi a ajuns în finala de la Wimbledon şi a terminat anul pe primul loc în clasamentul ATP. Chiar şi în aceste condiţii, sârbul a spus, în mod ironic, că sunt şanse mici ca premiul să îi revină antrenorului său chiar şi în cazul în care vor cuceri toate cele patru turnee de Grand Slam anul viitor:

Postare ironică la adresa ATP

„Felicitări lui Darren și Simone pentru un sezon grozav cu Jannik. Goran, cred că trebuie să câștigăm toate cele patru turnee de Grand Slam anul viitor pentru ca tu să fii (doar poate) considerat antrenorul anului. Încheierea anului ca numărul 1, câștigarea a trei turnee de Grand Slam, a Turneului Campionilor și a face istorie în acest sport nu este suficient, dragul meu antrenor, a scris Novak Djokovic, pe Instagram.

E de menţionat că antrenorii din circuitul ATP sunt cei care votează pentru alegerea celui mai bun dintre ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite