Mouratoglou, declarații penibile în cazul Halep. Își pune cenușă în cap după ce i-a distrus cariera româncei

0
Publicat:

După ce și-a recunoscut vina pentru că Simona Halep a fost prinsă dopată, Patrick Mouratoglou a revenit cu alte declarații năucitoare.

Patrick Mouratoglou a fost cel care i-a dat pastilele Simonei Halep. Foto Getty images
Patrick Mouratoglou a fost cel care i-a dat pastilele Simonei Halep. Foto Getty images

Antrenorul francez a postat în primă fază un videoclip în care a afirmat: „Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că este echipa mea. Eu sunt, de fapt, cel care i-a dat acel colagen. Sunt încrezător în ceea ce privește viitorul Simonei, respectiv apelul depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, pentru că este un tribunal independent. Noi am reușit să identificăm de unde a apărut contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen. Noi i-am adus colagen de la o companie. Acest colagen s-a întâmplat să fie contaminat. Nu aveam de unde să știm”.

Patrick Mouratoglou, deținătorul celei mai reputate academii de tenis din lume, a revenit cu declarații în care spune că și-a dat seama cât de periculoase sunt suplimentele alimentare. Asta după ce i-a distrus cariera Simonei, apelând la serviciile unei firme obscure din Canada. Și fiind plătit cu 20.000 de euro pe săptămână de sportiva noastră! 

Abia acum și-a deschis ochii

„Mi s-au deschis ochii și am realizat că orice sportiv se poate contamina mâine, pentru că, aparent, acest lucru se întâmplă tot mai des. Suplimentele ar trebui să fie curate, dar se întâmplă să fie contaminate. Vorbim despre cantități extrem de mici. Nu au niciun efect, dar se întâmplă să le ai în organism și să fii pozitiv la un test anti-doping. Asta e teribil, pentru că ești complet inocent, reputația ta e afectată!

Numele tău e târât într-un scandal de dopaj și poți sta pe bară mult timp. Îți afectează reputația fără motiv, pentru că nu ai făcut nimic. Am realizat că oricine o poate păți și că trebuie să fii 100% sigur că nu se va întâmpla asta cu companiile de suplimente pe care le alegi”, a spus Mouratoglou pe Instagram.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite