Mirel Rădoi, deranjat de indicaţiile tactice transmise din tribună. Atac la Mihai Stoichiţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE / Robert Ghement
FOTO EPA-EFE / Robert Ghement

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a declarat că a nu i-a picat bine faptul că un oficial al Federaţiei Române de Fotbal a transmis indicaţii tactice din tribună în timpul partidei cu Islanda (0-0).

"Azi am auzit şi indicaţii tactice de sus din tribună... Şi normal că atunci când nu câştigi, cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea pentru că mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea federaţiei, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu", a precizat Rădoi.

Selecţionerului i s-a comunicat că oficialul care a transmis indicaţii este directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă: "Dacă el a fost, atunci nea Mihai trebuie să vină în locul meu şi să răspundă la întrebări, pentru că oricum vine şi la antrenamente şi se uită, deci îi e uşor. Eu nu accept aşa ceva. Pentru mine lucrurile sunt simple. Dacă cineva are ceva să îmi reproşeze, şi probabil că are, o facem faţă în faţă la o şedinţă".

  • Rezultate ieri: Macedonia de Nord – Armenia, 5-0, la Erevan; iar Germania – Liechtensteinul, 9-0.
  • Partide dumincă: Armenia - Germania, Macedonia de Nord - Islanda şi Liechtenstein – România, de la ora 19:00.
  • Pentru a se califica la baraj, România are nevoie de o victorie cu Liechtenstein, iar Islanda să nu piardă la Skopje cu Macedonia de Nord.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite