Mesaj emoționant pentru MM Stoica: „Arogantul ăla e un tată de toată isprava: fiica sa a avut cancer“

0
Publicat:

Un dinamovist i-a transmis un mesaj emoționant lui Mihai Stoica după ce s-a aflat prin ce clipe teribile a trecut. În urmă cu câțiva ani, fiica lui MM a fost diagnosticată cu o boală cumplită, însă puțini au știut acest lucru. 

MM Stoica, alături de fiica sa, teodora FOTO Facebook Daniel Șendre
MM Stoica, alături de fiica sa, teodora FOTO Facebook Daniel Șendre

"Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile.  Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru faptul că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla", a scris Daniel Șendre pe pagina sa de socializare, care a lăudat modul exemplar în care Mihai Stoica a știut să fie alături de unicul său copil în cele mai dificile momente, scrie gsp.ro

Mai mult decât atât, Stoica a desfășurat, în acea perioadă, activități sportive(interviuri, meciuri), fără să dea ceva de bănuit.

"MM a primit șansă de la soartă"

Pentru toate eforturile pe care le-a făcut pentru fiica sa, diagnosticată cu o boală incurabilă în stadiu avansat, a fost teribil pentru Mihai Stoica să se comporte normal.

"Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile. Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru faptul că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla. MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată și să le primească pe toate de la rivali și peluze, în picioare. Zâmbind chiar, deși chinul l-a albit fără vreme”, a scris Daniel Șendre.

La această postare, Mihai Stoica i-a lăsat lui Șendre un comentariu în care i-a mulțumit pentru mesaj.

Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu, dar prefer să-ți mulțumesc aici în loc să o fac în privat. Respect, omule, și multă sănătate tuturor, indiferent de culorile iubite. Doamne ajută!”, a scris Stoica.

După această experiență îngrozitoare, Teodora și-a schimbat radical stilul de viață. S-a axat mai mult pe zona de dezvoltare personală, dar și pe crearea unor obiceiuri echilibrate și sănătoase. În acest sens, ea a început să practice înotul în ape înghețate, un sport despre care se spune că alcalinizează sângele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite