MM contestă penalty-ul apărat de Bălgrădean: Trebuia să-i aducă de la vestiare şi să repete lovitura!

0
0
mm

Mihai Stoica s-a enervat după CFR - Rapid, în momentul în care Bălgrădean a apărat penalty-ul executat de Albu: ”Nu suport să mă facă cineva orb! Trebuia repetat!”

CFR Cluj a trecut de Rapid, scor 1-0, în primul derby al sezonului din Liga 1. VAR-ul putea să întoarcă soarta partidei la ultima acţiune, dar Bălgrădean a apărat penalty-ul executat de Alexandru Albu. Însă parada portarului clujean e contestată de oficialul FCSB, care susţine că Bălgrădean nu a stat pe linie.

„Rapidul a arătat mai bine pe final. E o semi-viciere de rezultat, faptul că unii nu cunosc regulamentul nu ne exonerează de piciorul lui Bălgrădean! E clar, stângul e în faţa liniei porţii. Îţi citesc ce spune regulamentul. Noua regulă impune goalkeeperilor să poziţioneze ambele picioare în contact direct cu linia de poartă. Trebuia repetat penalty-ul şi cartonaş galben pentru Bălgrădean. Ar trebui să-i cheme de la vestiar şi să se repete. Ar trebui ca Mitruţi (n.r. asistentul #1) şi cei din camera VAR să vină explice de ce nu au repetat. Să spună că nu au ştiut sau «am ştiut şi n-am vrut». Nu există altceva! Nu există «n-am văzut»! Am tot primit mesaje că nu văd bine, nu suport să mă facă cineva orb, că nu sunt, încă văd! Trebuia repetat penalty-ul. Ce se întâmpla după... poate apăra Bălgrădean şi la ora asta”, a tunat Mihai Stoica la Orange Sport.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite