Măsură inedită luată de brazilieni! Prostituatele vor primi cursuri gratuite de engleză şi franceză înainte de Campionatul Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Favelele din Brazilia vor fi unele din cele mai vizitate locuri de turişti în timpul Mondialului
Favelele din Brazilia vor fi unele din cele mai vizitate locuri de turişti în timpul Mondialului

Brazilia va găzdui pentru a doua oară turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal, în 2014, iar sud-americanii nu lasă nimic la întâmplare în ceea ce priveşte organizarea. Ultima măsură este însă una specială.

Presa din Brazilia a relatat că prostituatele din această ţarî vor beneficia de cursuri gratuite pentru a învăţa engleză, franceză sau portugheză, în vederea Cupei Mondiale. Iniţiativa aparţine unei asociaţii a prostituatelor din statul Minas Gerais şi vine ca urmare a solicitărilor de a cunoaşte mai multe limbi străine, dar şi pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor de portugheză, a declarat preşedinta asociaţiei, Cida Vieira."Dacă toate sectoarele din Brazilia se pregătesc la maxim pentru Cupa Mondială, noi de ce nu am face acest lucru?", a spus Vieira.

Cursurile vor începe în februarie sau martie, cu profesori-voluntari, într-o sală din Belo Horizonte, capitala regiunii, care va găzdui mai multe meciuri la competiţia din 2014. Potrivit lui Vieira, deja la curs s-au înscris 20 de prostituate, dar se estimează că numărul total va fi de 300.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite