Irak – Iordania, exploziv la Cupa Asiei: eliminare bizară, final demențial și scene șocante la conferință VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa Asiei merge înainte cu niște meciuri care fac înconjurul lumii! Și, pentru a doua oară, o partidă a Irakului a ajuns în prim-plan, ce-i drept, din motive nedorite de această dată. Dacă în faza grupelor, victoria fantastică a irakienilor, în fața Japoniei, a ajuns în presa mondială, acum eliminarea acestei naționale a atras atenția. Pentru că partida cu Iordania, din optimi, a avut de toate!

Aymen Hussein, marcator, apoi eliminat
Aymen Hussein, marcator, apoi eliminat

Iordanienii, outsideri, au deschis scorul în minutul 45+1 și au avut 1-0 la pauză. La reluare, Irak, calificată după faza grupelor cu trei victorii în trei meciuri, a întors rezultatul. Prin reușitele semnate de Natiq (68) și Aymen Hussein (76). Fix acest al doilea gol însă a schimbat cursul partidei! Pentru că atacantul irakian și-a celebrat golul printr-un gest nesportiv: s-a așezat pe gazon, în fața suporterilor din Iordania, și s-a prefăcut că mănâncă iarba. Aceasta fază, cu conotații negative în lumea arabă, a fost precedată și de un gest urât făcut de Aymen Hussein, cu mâna, în fața iordanienilor. Rezultatul? Irakianul a luat al doilea „galben“ de la centralul iranian, Alireza Faghani, și a fost eliminat!

Momentul eliminării lui Aymen Hussein
Momentul eliminării lui Aymen Hussein

Rămasă în zece, naționala Irakului a plătit prețul pentru prostia comisă de Aymen Hussein. Pentru că, într-un final demențial de meci, Iordania a marcat de două ori, în minutele 90+5 și 90+7. Și a obținut calificarea în sferturi, scor 3-2. În următoarea fază, Iordania va întâlni Tadjikistan, revelația turneului despre care Adevărul a scris aici.

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL MECIULUI IRAK - IORDANIA

Jesús Casas
Jesús Casas

Conferința antrenorului irakian, un fiasco!

Ca și cum desfășurarea meciului Irak – Iordania (2-3) n-a fost una suficient de palpitantă și conferința de după această partidă a ajuns să facă înconjurul lumii! Pentru că reporterii irakieni l-au atacat pe selecționerul lor, spaniolul Jesús Casas (50 de ani), reproșându-i că... a dat prea multe interviuri pe durata Cupei Asiei!

Din cauza acestor reproșuri vehemente, conferința lui Casas a fost întreruptă, furnizând niște scene incredibile care pot fi văzute mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite