Marele Klinsmann, în pragul infarctului la Cupa Asiei: echipa sa a jucat un meci exploziv în Qatar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curg marile surprize la Cupa Asiei din Qatar, după ce prima etapă a grupelor a oferit niște meciuri strânse în care, totuși, favoritele s-au impus. Începând cu runda a doua însă, situația s-a schimbat. Și am asistat, vineri, la o confruntare magnifică, Irak – Japonia, despre care Adevărul a scris aici.

Jurgen Klinsmann
Jurgen Klinsmann

Această partidă disputată pe Education City din Doha a fost urmată, sâmbătă, de o altă întâlnire explozivă, încheiată cu un rezultat neașteptat. Vorbim despre meciul Iordania – Coreea de Sud din cadrul grupei E. Aici, pe „Al-Thumama Stadium“, sud-coreenii au deschis scorul repede, după un penalty acordat după analiza VAR, în minutul 9. Son Heung-Min, căpitanul lui Tottenham, a înscris de la punctul cu var.

În mod incredibil însă, iordanienii au întors scorul până la pauză! Prin golurile înscrise de Park Yong-Woo, un autogol de fapt în minutul 37, și reușita lui Yazan Al Naimat (45+6). Așadar, la pauză, naționala pregătită de neamțul Jurgen Klinsmann a fost condusă cu 2-1 de Iordania!

Iar la cum s-a jucat la reluare, arabii au fost pe punctul de a cuceri cele trei puncte. În minutul 90+1 însă, Klinsmann, dus în pragul infarctului de evoluția echipei sale, a scăpat de înfrângere după autogolul lui Yazan Al Arab. Iordania – Coreea de Sud s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Clasamentul grupei E arată așa înainte de ultima rundă: 1. Iordania 4 puncte, 2. Coreea de Sud 4 puncte, 3. Bahrain 3 puncte, 4. Malaezia 0 puncte.

În ultima etapă, joi, se vor juca meciurile Coreea de Sud – Malaezia și Iordania – Bahrain. Primele două clasate au asigurată calificarea în optimi. Acolo vor ajunge și patru naționale care vor încheia faza grupelor pe locurile 3.

VEZI REZUMATUL MECIULUI COREEA DE SUD - IORDANIA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite