Ilie Năstase îşi face praf una dintre fostele neveste: „Femeia asta nu se va schimba niciodată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător de tenis, în vârstă de 74 de ani, trăieşte o nouă poveste de dragoste, de această dată, alături de Ioana Simion (45 de ani). Şi se enervează şi acum, când îşi aduce aminte de calvarul trăit într-o altă relaţie.

Ilie Năstase s-a căsătorit, în acest an, pentru a 5-a oară. Iar asta după ce, potrivit spuselor sale, se pregătea să încheie relaţia cu Ioana Simion. Iar cei doi au planuri mari, „Nasty“ povestind că, deşi are deja cinci copii, mai vrea să facă unul: „Ne gândim să facem o fetiţă. Nu de alta, dar şi ea (n.r. - Ioana) mereu şi-a dorit o fetiţă, care să joace tenis. Facem a doua Halep“.

Până să realizeze ce şi-a propus, Năstase a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, difuzată de Kanal D. Aici, primul lider ATP din istorie a lansat un atac dur la adresa lui Brigitte Sfăt cu care a fost căsătorit, între 2013 şi 2018. 

Divorţul a fost cu mare scandal, iar fosta doamna Năstase s-a recăsătorit şi ea, între timp, fiind acum Brigitte Pastramă. Mai mult, aceasta are şi un reality-show care însă l-a scârbit pe „Nasty“.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Ea a câştigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Şi asta şi-a dorit. Văd şi acum la televizor, fiecare din domnişoarele astea care au reality show. Nu înţeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. 

*Din greşeală mai dau, mă uit, dar nu ştiu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înţeleg ce sunt emisiunile astea.

*Ce câştigă sau ce învaţă oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înţeleg. Sunt certuri acolo cu copilul  pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă. Pentru mine nu a fost un lucru bun relaţia asta, asta e sigur!

*Brigitte este o persoană care îşi pierde controlul. Văd şi acum, mă mai uit din când în când (n.r. - la emisiunea cu Brigitte şi Pastramă). Femeia asta nu s-a schimbat şi nici nu cred că se va schimba. 

*Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înţelege (n.r. - Ioana Simion, actuala soţie), cel puţin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniştit, faţă de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, şi asta pentru că îmi face bine mie.

CITEŞTE ŞI:

Ilie Năstase, un şir interminabil de căsnicii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite