Halep, conştientă de pericolul Radwanska: Simona a analizat meciul în faţa jucătoarei care i-a dat de două ori 6-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep - Fed Cup FOTO Inquam Photos / George Calin

Simona Halep (1 WTA) porneşte cu prima şansă în confruntarea din turul III, însă statistica spune că românca a avut mai mereu meciuri grele cu „Aga“.

Simona Halep s-a chinuit în debutul ei la turneul de la Miami, având nevoie de două ore şi şapte minute pentru a trece de Oceane Dodin (98 WTA).

În aceste condiţii, e clar că liderul WTA trebuie să-şi îmbunătăţească jocul, atunci când se va afla faţă în faţă cu Agnieszka Radwanska (32 WTA), o adversară în faţa căreia are cinci înfrângeri, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Halep, într-un dialog cu Digi Sport, a insistat şi ea că va avea o misiune dificilă, mai ales că stilul de joc al polonezei o incomodează.

Ce a spus?

 *O să fie un meci dificil. Mereu când am jucat contra ei au fost meciurile mai lungi. 

*E inteligentă, joacă destul de bine şi deschide terenul destul de bine, însă o să fie un meci diferit faţă de cel cu Dodin, pentru că ea loveşte mai încet.

*Sunt pregătită, încerc să mă antrenez mai bine şi să fiu pregătită în următorul tur. Îmi doresc doar să joc mai bine decât în meciul cu Dodin, pentru că am fost destul de slabă pe teren.

*Cred că acest stil al lui Radwanska deranjează pe toată lumea, pentru că nu ştii unde vine mingea şi cât de tare vine. La un moment dat, m-a dat chiar pe spate. Înţeleg acest stil, majoritatea joacă aşa şi, de aceea, încerc să mă şi antrenez, să fac faţă acestui stil. Dar încerc şi să menţin stilul meu de joc, cât se poate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite