Fotbal: Corvinul Hunedoara va putea juca în Europa League. UEFA i-a acordat licența de participare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a primit, joi, licenţa de participare în competiţiile europene şi va evolua în ediţia 2024-2025 a UEFA Europa League.

Europa League jpg

"Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federaţiei Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenţei de participare în competiţiile europene. În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025", a anunţat, joi, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Echipa de ligă secundă Corvinul Hunedoara a obţinut dreptul de a participa în Europa League prin câştigarea ediţiei 2023-2024 a Cupei României Betano, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Oţelul Galaţi, la lovituri de departajare, cu scorul de 3-2.

Ultimul loc al echipelor româneşti care vor evolua în cupele europene în viitorul sezon se va decide în urma barajului pentru Conference League, dintre Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj, care se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Campioana FCSB va evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar vicecampioana CFR Cluj va lua startul în preliminariile Conference League.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite