FC U Craiova-Dinamo București: Un gol anulat și o bară au decis soarta meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC U Craiova a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-0), vineri seara, în Bănie, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

image

Gazdele au deschis scorul prin Yacine Bahassa (13), cu un şut din afara careului, apoi argentinianul Juan Bauza a majorat diferenţa (52), înscriind cu călcâiul, la capătul unui slalom prin apărarea bucureşteană.

Golul lui Dinamo a fost semnat de Dennis Politic (64), cu un şut de la circa 25 de metri, care l-a surprins pe portarul Ionuţ Gurău.

FC U Craiova a avut o ocazie mare, prin Vladislav Blănuţă (57), care a ratat singur cu portarul Adnan Golubovic.

Dinamo a marcat în min. 37, prin portughezul Goncalo Gregorio, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Hakim Abdallah. Oaspeţii a avut o bară pe final, prin acelaşi Goncalo Gregorio (89). Dinamo se află pe ultimul loc după acest eşec, echipa antrenată de Zeljko Kopic având trei înfrângeri consecutive.

FC U Craiova, care venea după două înfrângeri consecutive, ambele în deplasare, se află la a patra victorie la rând pe teren propriu. FC U Craiova s-a impus cu 1-0 în tur.

FCU 1948 Craiova - Dinamo Bucureşti 2-1 (1-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova Au marcat: Yacine Bahassa (13), Juan Bauza (52), respectiv Dennis Politic (64).

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)

Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite