FC Hermannstadt triumfă împotriva Dinamo Bucureşti cu 3-0, în deschiderea fazei play-out a Superligii

0
Publicat:

Sibienii au dat lovitura duminică seara, pe teren propriu, într-un meci memorabil din prima etapă a fazei play-out a Superligii de fotbal. FC Hermannstadt și-a învins categoric adversarul, pe Dinamo București, cu un scor zdrobitor de 3-0, sub privirile entuziaste ale suporterilor de acasă.

FC Hermannstadt - Dinamo Bucureşti (3-0) FOTO Facebook/ Dinamo București
FC Hermannstadt - Dinamo Bucureşti (3-0) FOTO Facebook/ Dinamo București

Echipa gazdă a oferit un spectacol de excepție, marcând cele trei goluri decisive într-un interval incredibil de doar opt minute, în prima repriză a meciului. Ionuț Stoica a deschis scorul în minutul 38, urmat de Raul Opruț în minutul 41 și Cristian Neguț în minutul 45, punând bazele unei victorii demne de aplauze.

Un moment special al partidei a fost întoarcerea pe teren a mijlocașului Dragoș Iancu, care a revenit în acțiune după o accidentare gravă suferită în luna septembrie.

Dinamo București, venind după două victorii și un egal, s-a confruntat cu o prestație neașteptat de bună din partea FC Hermannstadt. Echipa din Sibiu a dominat pe teren propriu și a reușit să contracareze orice încercare de revenire din partea oaspeților.

FC Hermannstadt a demonstrat în mod clar de ce este o forță de luat în calcul în Superliga de fotbal, pierzând doar un singur meci acasă în întregul sezon. În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, FC Hermannstadt cu 4-0 acasă, iar Dinamo cu 1-0.

Rezumatul meciului

FC Hermannstadt 3-0 Dinamo București

Marcatori: Ionuț Stoica (38'), Raul Opruț (41'), Cristian Neguț (45')

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad)

Arbitri asistenți: George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel), Adrian Vornicu (Iași)

Arbitru video: Rareș George Vidican (Satu Mare)

Arbitru asistent video: Cosmin Vatamanu (București)

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Octavian Goga (Brașov) - LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite