A murit un fost mare fotbalist, la doar 49 de ani. Patima alcoolului l-a răpus VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fabian O’Neill, fost internațional uruguayan, care a jucat în trecut și la Juventus Torino, a murit pe 25 decembrie 2022, foarte tânăr.

Fabian O’Neill avea doar 49 de ani FOTO: Facebook/Non e piu domenica
Fabian O’Neill avea doar 49 de ani FOTO: Facebook/Non e piu domenica

Unul dintre fotbaliștii cu mare potențial în urmă cu mai bine de două decenii a murit duminică, 25 decembrie, din cauza problemelor pe care le avea cu alcoolul.

Fabian O’Neill, care a jucat de 19 ori în selecționata Uruguay-ului, pentru care a înscris și două goluri, a fost un fotbalist care impresiona din punct de vedere fizic. Despre el, Zinedine Zidane spunea că era „cel mai puternic jucător cu care m-am antrenat vreodată”.

Viața jucătorului care a trecut și pe la Juventus a luat însă o turnură neașteptată, după ce a început să bea. El mărturisea că a irosit toți banii mulți câștigați în cariera sa de fotbalist.

 „Nu mai am nimic. Am risipit o avere de 14 milioane de dolari”, mărturisea fostul jucător, potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio.

Fabian O’Neill are origini irlandeze și s-a născut pe 14 octombrie 1973, în Paso de Los Toros, Uruguay.

În fotbal a debutat la Nacional Montevideo, apoi s-a transferat în Europa, la Cagliari. A mai jucat la Juventus și acum 20 de ani a prins lotul țării sale la Campionatul Mondial organizat în Coreea de Sud și Japonia. Ulterior s-a retras din fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite