Dovadă de caracter: Jurnalistul care a jignit-o pe Valeria Răcilă, fostă campioană olimpică, și-a cerut scuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ a scris, ieri, despre cazul jurnalistului Septimiu Sărățeanu care, încurcat de traficul restricționat în Capitală cu ocazia Maratonului București, a avut o ieșire urâtă la adresa Valeriei Răcilă van Groningen. Vorbim despre fostă campioană olimpică și omul care a creat în România cel mai mare eveniment destinat sportului de masă. Doar în weekend, cursele din cadrul maratonului au adunat 16.000 de alergători pe străzile orașului!

Valeria Răcilă van Groningen, omul care a creat Maratonul București în 2008. FOTO: Arhiva Adevărul
Valeria Răcilă van Groningen, omul care a creat Maratonul București în 2008. FOTO: Arhiva Adevărul

Revenind la cazul jurnalistului Septimiu Sărățeanu, acesta a dat dovadă de tărie de caracter după ieșirea sa nervoasă de duminică. Pentru că, astăzi, a revenit cu un mesaj către redacția Adevărul în care și-a cerut scuze pentru răbufnirea sa din timpul desfășurării Maratonului București. Având în vedere că doar un om rațional poate recunoaște, atunci când greșește, gestul lui Septimiu Sărățeanu merită să fie apreciat. Mai jos, redăm mesajul pe care ni l-a transmis astăzi jurnalistul care acum coordonează tot ce înseamnă VAR (n.r. – arbitraj video) în România:

*Daca aveți posibilitatea, vă rog să transmiteți scuzele mele pentru limbajul deloc colocvial și neadecvat la adresa organizatorilor maratonului. Eram după o oră și jumătate în trafic, timp pierdut nejustificat, riscând să pierd o ședință importanta cu UEFA la Arena Națională.

*Sigur nervii mei din trafic nu justifică, în niciun fel, exprimarea mea. Vă asigur ca n-am niciun fel de problemă cu organizatorii acestui tip de competiție, dar se impune adoptarea unor soluții pentru a nu paraliza un oraș întreg. Atitudinea mea a fost a unui cetățean nemulțumit, nu a omului care coordonează VAR. Da. Am greșit și îmi pare rău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite