David Popovici, petrecere de majorat la handbal: Anunțul clubului Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Popovici a împlinit, astăzi, 18 ani! Și, fiind vorba de un mare sportiv, Clubul Dinamo, la care a legitimat deținătorul recordului mondial la 100 de metri liber, a avut o idee strălucită: David își va sărbători majoratul, alături de fani, la un eveniment sportiv.

David Popovici va fi sărbătorit în mijlocul fanilor. FOTO: Arhiva Adevărul
David Popovici va fi sărbătorit în mijlocul fanilor. FOTO: Arhiva Adevărul

Concret, potrivit anunțului postat pe pagina de Facebook a celor de la CS Dinamo, Popovici va fi prezent la meciul de handbal, Dinamo – Magdeburg (diseară, ora 19.45, Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport), găzduit de Sala Polivalentă.

Sportivul anului în România, în Europa și probabil în lume împlinește astăzi, 15 septembrie, 18 ani! David Popovici a avut un 2022 fantastic, cu 13 medalii cucerite la cele patru mari competiții la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur. Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a uimit lumea natației cu dubla de aur, realizată în probele de 100 și 200 m liber la Mondialul de seniori, Europeanul de juniori, Europeanul de seniori și Mondialul de juniori. Toate performanțele au fost realizate într-un interval de două luni și jumătate. Noi suntem mândri că reprezintă Clubul Sportiv Dinamo, iar astăzi îl vom sărbători la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă, alături de câteva mii de suporteri. La mulți ani cu sănătate, David!“, au scris cei de la CS Dinamo.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri