David Popovici, contract cu un brand celebru: Interviul acordat e într-o engleză impecabilă VIDEO

0
Publicat:

David Popovici e deja un atlet de talie mondială, deși va împlini 18 ani, abia săptămâna viitoare, pe 15 septembrie, mai precis.

David Popovici a câștigat 11 medalii de aur în vară. FOTO: Arhiva Adevărul
David Popovici a câștigat 11 medalii de aur în vară. FOTO: Arhiva Adevărul

Dacă s-ar fi născut într-o altă țară, mai puternică din punct de vedere economic, cu siguranță, înotătorul legitimat la CS Dinamo ar fi avut deja foarte multe contracte de publicitate. În România, cu siguranță, el va primi multe sponsorizări, în următoarea perioadă, însă incomparabil cu nivelul pe care l-ar fi atins în SUA, Italia sau Australia, de pildă.

De remarcat că până să semneze cu niște branduri românești, David a semnat, la finalul anului 2021, cu „Arena“, o firmă producătoare de echipamente sportive pentru înotători. De aici și ședința foto pe care a realizat-o pentru acest brand.

David Popovici, fotomodel pentru Arena. FOTO: Matei Buta
David Popovici, fotomodel pentru Arena. FOTO: Matei Buta

În contul colaborării cu italienii de la „Arena“, David a acordat și un interviu pentru ei, într-o engleză impecabilă. Iată răspunsurile oferite de Popovici, în cadrul interviului.

*Despre ce înseamnă să fii un om de succes, remarcabil - E definit prin ce lași în urma ta. Eu îmi doresc să inspir oamenii să ducă o viață sănătoasă și să practice sportul. Asta înseamnă pentru mine un om de succes.

*Despre cum ajungi un om de succes - Necesită sacrificii și trebuie să fii special pentru asta. Nu cred că oricine poate atinge acest statut. Adică, nu cred că oricine are voința de a încerca să fie cu adevărat excepțional. Dacă oricine ar avea această voință, cum o am eu sau alții care au succes în domeniul lor de activitate, atunci poate încerca, într-un moment al vieții, să devină un om de succes.

*Despre foamea de succes - Sunt „înfometat“. Nu chiar acum, că tocmai am mâncat (râde). Dar am mare „foame“ de medalii, de a fi excepțional, de a fi o sursă de inspirație.

*Cum vrea să fie ținut minte - Cred că e cam devreme în cariera mea să mă gândesc la așa ceva. Dar, dacă aș primi această întrebare peste 10 ani, aș avea un răspuns clar. Momentan, sunt doar un tip care înoată repede și care e pasionat de ce face.

*Pericolul cel mai mare - Cred că, în trecut, au fost cazuri cu alții, aflați în situația mea de acum, care au comis greșeala de a fi copleșiți de atenția primită. Asta din cauza celebrității, din cauza banilor... Eu muncesc ca să nu pățesc așa ceva. Nu vreau să intru pe acel drum.

*Filmul preferat - Fight Club. E despre sănătatea mintală și cum nu trebuie niciodată să ignori vocile din capul tău. Și că nu trebuie niciodată să trăiești viața, așa cum își doresc alții pentru tine.

VEZI INTERVIUL LUI DAVID POPOVICI PENTRU ARENA

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite