David Popovici, în finală cu record mondial: Când se va lupta pentru aur, la Melbourne

0
Publicat:

David Popovici speră să încheie 2022, în care a cucerit deja 11 medalii de aur în întrecerile internaționale, cu alte reușite. Iar la cum a pornit în Mondialele de bazin scurt de la Melbourne, sunt șanse mari ca sportivul de la CS Dinamo să-și atingă obiectivul.

David Popovici, încă un rezultat foarte bun, de această dată, la Mondialele de bazin scurt.
David Popovici, încă un rezultat foarte bun, de această dată, la Mondialele de bazin scurt.

Înotătorul de 18 ani a prins, mai întâi, semifinalele probei de 100 de metri liber, cu timpul de 46.15 secunde. Cu acest rezultat, românul a avut al 4-lea timp din serii. Apoi, astăzi dimineață, David și-a îmbunătățit rezultatul în semifinale. Aici, Popovici a parcurs cele patru lungimi de bazin cu timpul de 45.91 de secunde, al 5-lea din cele două semifinale. Cu acest rezultat, puștiul de 18 ani a stabilit și un record mondial de juniori, potrivit paginii de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM).

Sursa citată a precizat că David Popovici va ataca aurul mondial, în proba de 100 de metri liber în bazin scurt, joi, de la ora 10.42, ora României. Mondialele de la Melbourne nu sunt transmise la televizor în România. Probele pot fi urmărite live aici, dar și pe Antena Play.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite