Daniil Medvedev, în semifinale la Australian Open. A dezvăluit secretul succesului: frica de nevastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniil Medvedev, favoritul numărul 3, s-a calificat în a 3-a semifinală la Australian Open din ultimii 4 ani, după ce a trecut dramatic, cu 7-6, 2-6, 6-3, 5-7, 6-4 de polonezul Hubert Hurkacz. Rusul a glumit în legătură cu lucrurile care l-au montat în meciul pe muchie de cuțin din sfertul de finală: frica de nevastă.

Daniil Medvedev a făcut un meci mare în ”sferturi” la Australian Open. Foto Profimedia
Daniil Medvedev a făcut un meci mare în ”sferturi” la Australian Open. Foto Profimedia

La finalul confruntării, fostul lider mondial a admis că a avut de trecut un test teribil de dificil și a glumit în legătură cu discursul interior avut în decisiv, când polonezul, care venea din spate, părea să aibă un ascendent moral, scrie Eurosport. "Sunt distrus, epuizat. Nu am rămas fără energie în totalitate, dar m-a solicitat enorm meciul. Hubi a jucat foarte bine și m-a făcut în multe momente să îmi pierd concentrarea. Au fost multe puncte frustrante pentru mine.

Am știut să controlez finalul de partidă și ăsta e lucrul cel mai important. M-am gândit că ies din turneu, trebuie să zbor 6 ore cu avionul, cum să îi spun asta soției mele? M-am concentrat și am reușit până la urmă să îmi duc munca la bun sfârșit. Sunt fericit că sunt în semifinale și mă bucur că există un asemenea public, care ne-a susținut și ne-a dat energie pentru acest duel", a declarat, la final, Daniil Medvedev.

Până acum, Novak Djokovici, Jaannik Sinner și rusul sunt în careul de ași la Australian Open. Astăzi vom afla cel de-al patrulea semifinalist, după duelul Carlos Alcaraz - Alexander Zverev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite