Dani Alves, îngrozit. S-a aflat ce pedeapsă au cerut procurorii în cadrul procesului de viol

0
Publicat:

Dani Alves (40 de ani) se află în arest preventiv încă din luna ianuarie a acestui an, după ce o tânără l-a acuzat de vio. Fapta s-ar fi consumat într-un club de noapte de Barcelona, la finalul anului trecut. El urmează să fie judecat în acest dosar la o dată care nu a fost încă stabilită.

Dani Alves are șanse mari să stea ani buni la închisoare. Foto EPA EFE
Dani Alves are șanse mari să stea ani buni la închisoare. Foto EPA EFE

Potrivit rechizitoriului consultat de AFP, acuzarea a cerut o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Dani Alves, solicitând în plus despăgubiri de 150.000 de euro pentru victimă, cât și interdicţia de a se apropia de aceasta.

Brazilianul, cel mai titrat fotbalist din lume la ora la care a debutat acest scandal, este acuzat că a violat o tânără în toaleta unui club de noapte din Barcelona la 30 decembrie 2022. Dani Alves este încarcerat în complexul penitenciar Brians din 20 ianuarie. Fotbalistul şi-a schimbat povestea de mai multe ori după arestare, înainte de a recunoaşte că a avut o relaţie sexuală cu tânăra care îl acuză. El a susţinut că nu o cunoaște pe aceasta, apoi că o cunoaște, dar că relaţia a fost consimţită. Presupusa victimă neagă în mod oficial acest ultim lucru.

Apărarea angajată de Dani Alvel insistă asupra caracterului consensual al relaţiei şi consideră că principiul prezumţiei de nevinovăţie a fost încălcat având în vedere mediatizarea răsunătoare a cazului. Avocata brazilianului cere chiar anularea procedurii şi clasarea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite