Dani Alves, disperat după gratii: Dezvăluirea făcută la ultima audiere în cazul său de viol

0
Publicat:

Fotbalistul brazilian, Dani Alves, fostul jucător al Barcelonei, aflat în arest preventiv în Spania pentru acuzaţia de viol, a fost audiat din nou, luni, la cererea sa, de către judecătoarea care instrumentează acest caz, informează AFP.

Dani Alves, Getty jpg

Fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain a părăsit penitenciarul unde se află în arest preventiv din 20 ianuarie, fiind audiat timp de aproape o oră şi jumătate de magistratul de caz. Conform unei surse judiciare, fotbalistul de 39 de ani a afirmat că relaţia sexuală pe care a avut-o cu reclamanta a fost consimţită.

Dani Alves a fost audiat pentru prima oară de aceeaşi judecătoare la momentul arestării sale, pe 20 ianuarie, din cauza riscului ridicat de a fugi în Brazilia, care nu-şi extrădează în general concetăţenii. Conform presei, avocaţii fotbalistului pregătesc un nou recurs după noua audiere a jucătorului, pentru a încerca să obţină eliberarea sa.

A început prin a spune că nu o cunoaște pe reclamanta!

În declaraţiile anterioare în faţa judecătorului de instrucţie, Alves a oferit până la trei versiuni diferite, începând prin a spune că nu o cunoaşte pe tânără, pentru ca mai apoi să recunoască faptul că i-a făcut un sex oral consimţit.

Dani Alves a solicitat să depună din nou mărturie la cererea sa, aşa cum prevede legea, care permite unei persoane anchetate să depună mărturie de câte ori consideră pe durata procesului său.

Povestea a început în luna ianuarie

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost reţinut la Barcelona în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, fiind încarcerat din data de 20 ianuarie.

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura echipei Pumas UNAM. Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite