Dani Alves, începe procesul pentru viol: pedeapsa cerută de procurori e înfiorător de mare

0
Publicat:

Procesul fotbalistului brazilian Dani Alves, acuzat de un viol comis într-o discotecă în decembrie 2022, va avea loc în zilele de 5, 6 şi 7 februarie, a anunţat, miercuri, tribunalul din Barcelona, unde se va desfăşura procesul.

Dani Alves
Dani Alves

Fostul jucător al echipelor Barcelona şi Paris Saint-Germain, fost internaţional brazilian, se află în detenţie provizorie din ianuarie 2023 într-o închisoare din apropiere de Barcelona. Parchetul spaniol a cerut 9 ani de închisoare pentru Dani Alves. De asemenea, parchetul cere ca reclamantei să i se plătească despăgubiri în valoare de 150.000 de euro şi "interdicţia (pentru Alves) de a se apropia de ea", potrivit rechizitoriului.

Fundaşul în vârstă de 40 de ani este acuzat de o tânără că a violat-o la sfârşitul lui decembrie în toaletele unei discoteci la modă din Barcelona. Alves contestă faptele.

Justiţia spaniolă s-a opus, în mod repetat, eliberării sale în aşteptarea procesului, în special din cauza unui "risc ridicat de fugă" a jucătorului în Brazilia, care, la fel ca multe alte ţări, în general nu-şi extrădează resortisanţii.

Alves şi-a schimbat versiunea de mai multe ori, ajungând până acolo încât să spună, într-un videoclip la începutul lunii ianuarie, că nu a întâlnit-o niciodată pe reclamantă. El s-a justificat afirmând că nu vrea să-şi pună în pericol căsătoria.

Unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din toate timpurile, Alves a avut cea mai bună perioadă din cariera sa la Barca, între 2008 şi 2016, perioadă în care a câştigat 23 de trofee.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite