Dan Negru ne arată impostorii de la Euro 2024: „Ei la asta se gândesc, de fapt...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În decurs de două săptămâni, naționala României de fotbal a trecut de la nivelul unei echipe pe seama căreia se făceau glume și ironii, după cum Adevărul a arătat aici, la nivelul unei formații care, astăzi, e adorată de o țară întreagă. E suficient să te plimbi pe străzile Capitalei, ca să vezi o grămadă de oameni care ies din casă îmbrăcați în tricoul primei reprezentative. Vorbim despre un fenomen social aproape nemaivăzut în țară de peste 20 de ani!

Dan Negru. FOTO: Facebook
Dan Negru. FOTO: Facebook

Firește, cum a apărut un succes sportiv, politicienii noștri s-au grăbit să-și asocieze imaginea cu el. Fără să fi avut niciun merit la rezultatele înregistrate de prima reprezentativă în Germania. Mai grav e însă faptul că în România sportul, cel de masă în primul rând, e total ignorat de guvern. De fapt, recent, s-a luat o decizie catastrofală care a „îngropat“ și mai mult sportul de masă, după cum Adevărul a arătat aici.

Având în vedere acest context dezolant, Dan Negru, o vedetă din lumea showbiz-ului la noi, a subliniat fix această situație deranjantă pe care o vedem în aceste zile. Și anume faptul că mulți politicieni încearcă, cu disperare, să se „lipească“ de succesul naționalei de fotbal, deși, în realitate, preocuparea lor pentru sport e inexistentă.

Ce a scris Dan Negru pe Facebook?

*Niște păcălici sunt politicenii îmbrăcați azi în tricouri galbene, pentru că ei se gândesc la următoarele alegeri, nu la următoarele generații. David Popovici, Halep sau câteva meciuri bune ale Naționalei sunt excepții!

*Dacă vreți să vedeți de ce dispare performanța în sport intrați într-o școală. Copiii sunt supraponderali, prost hrăniți, cu probleme de sănătate. Degeaba ai antrenori buni dacă n-ai bază de selecțe. Țările europene cu performanțe sportive au suprataxat demult zahărul, bäuturile îndulcite, snacksurile sau alte alimente nocive. Noi le promovăm în pauzele meciurilor la televizor și ne îndopăm copiii cu ele. Pentru că una e să te gândesti la următoarele alegeri și alta e să te gândești la următoarele generații!

Euro 2024, tabloul optimilor

29 iunie (Berlin, 19.00): Elveția – Italia

29 iunie (Dortmund, 22.00): Germania – Danemarca

30 iunie (Gelsenkirchen, 19.00): Anglia – Slovacia

30 iunie (Koln, 22.00): Spania – Georgia

1 iulie (Frankfurt, 19.00): Franța – Belgia

1 iulie (Frankfurt, 22.00): Portugalia – Slovenia

2 iulie (Munchen, 19.00): România – Olanda

2 iulie (Leipzig, 22.00): Austria – Turcia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite