Colonelul Talpan, declarații de noaptea minții: și-a făcut de râs superiorii și a dat o veste bulversantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe vremuri, se știa că disciplina e o condiție de bază în cadrul Armatei. Iar ierarhiile se respectă cu sfințenie. În ultimii ani însă, în ceea ce privește Armata Română cel puțin, apariția personajului Florin Talpan a „pătat“ imaginea acestei instituții.

Florin Talpan. FOTO: Sportpictures.eu
Florin Talpan. FOTO: Sportpictures.eu

Intervenția sa isterică la o emisiune în care i-a speriat pe cei aflați în studio, țipetele sale din timpul discuțiilor pentru închirierea arenei Steaua și acel fiasco pe care l-a provocat, blocând folosirea arenei din Ghencea de către FCSB, de a fost nevoie ca Marcel Ciolacu să delege Corpul de Control pentru a rezolva o situație aberantă, toate sunt „operele“ colonelului Talpan. Doar în ultimul an! Lista „performanțelor“ sale e mult mai lungă și i-a adus amenzi pe bandă din partea Armatei.

Acum, în dialog cu Fanatik, colonelul Talpan și-a făcut, încă o dată, de râs superiorii, spunând, răspicat, că aceștia îi fură ideile! Mai mult, Talpan a rostit o informație șocantă: Steaua, care bate pasul pe loc în „B“, nu va avea drept de promovare nici în sezonul următor! Ceea ce înseamnă că românii vor continua să finanțeze această „gaură neagră“, o mediocritate sportivă bulversantă, cu o sumă uriașă despre care Adevărul a scris, pe larg, aici.

Ce a declarat Florin Talpan?

*În acest moment, şansele sunt minime ca echipa să primească drept de promovare. Nu sunt comandant acolo, dacă aş fi, aş avea alte soluţii, n-am ce să fac. Orice asociere (n.r. – cu un privat) la ora actuală e exclusă pentru că se poate ajunge la ce s-a întâmplat în 1998 (n.r. – asocierea cu Viorel Păunescu și apoi cu Gigi Becali).

*După ce Steaua a ajuns în Liga 2, am făcut tot felul demersuri pentru a modifica Legea Sportului şi pentru a putea promova. Mai am şi alte soluţii, dar nu vreau să le spun public pentru că sunt oameni în minister (n.r. - Ministerul Apărării Naționale) care îmi fură ideile.

*Pot să vă dau o veste bună și pentru suporterii stelişti. Decizia nu poate fi atacată. Palmaresul din perioada 1947-1998 rămâne la clubul Steaua. Cererea celor de la FCSB a fost respinsă. FCSB n-a fost, nu e şi nu va fi niciodată continuatoarea Stelei. Steaua suntem noi.

*Am dat în judecată CSA şi MApN pentru că mi se pare anormal să muncesc zi şi noapte, să câştig procese grele şi ei să mă sancţioneze. Parcă îi deranjează aceste victorii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite