Bomba zilei: FCSB – Dinamo, în Ghencea! Documentul care aduce o decizie-șoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România, mereu fascinantă! Dovada o avem acum, încă o dată. Pentru că am reușit să transformăm și folosirea unui stadion renovat din bani publici într-un subiect de scandal. Care acum a luat o turnură neașteptată.

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Interzisă pe arena din Ghencea, pe motiv că are mai multe procese cu Clubul Sportiv al Armatei, FCSB va juca, într-un final, pe Stadionul Steaua. Potrivit informațiilor obținute de Digi 24, derby-ul FCSB – Dinamo, programat pentru data de 22 iulie (ora 21.30), va fi găzduit de arena din Ghencea. Sursa citată a notat că documentul care le va permite celor de la FCSB să închirieze stadionul a fost deja semnat de Angel Tîlvăr, ministrul Apărării.

Așadar, rămasă fără Arena Națională, blocată de organizarea unor concerte, între 15 iulie – 15 august, FCSB va ajunge, în premieră, pe Stadionul Steaua. Cu siguranță, această decizie îl va enerva pe colonelul Talpan, care va face turul televiziunilor, în următoarele ore, el fiind cel mai aprig contestatar al echipei patronate de Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera anunțase deja, după cum Adevărul a scris aici, că va juca în Ghencea, având promisiunea premierului Marcel Ciolacu, în acest sens.

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite