Anamaria Prodan îl așteaptă acasă pe Reghecampf. Împăcare sau tertip să scape de toate procesele

0
Publicat:

Anamaria Prodan vrea să scape toate procesele pe care i le-a intentat fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, și i-a transmis fostului partener că îl așteaptă acasă oricând acesta dorește să vină.

Anamaria Prodan a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf pentru altă femeie. Foto Click
Anamaria Prodan a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf pentru altă femeie. Foto Click

Reghe a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru Corina Caciuc, cu care are un copil, iar impresara a declanșat războiul. Procese, amenințări, declarații isterice – toate au făcut parte din ”arsenalul” impresarei, care s-a trezit cu mai multe procese pe cap.

Acum Prodanca spune că vrea liniște și că nu mai are de gând să se certe cu tatăl fiului ei, Bebeto. Într-un interviu pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a declarat că își dorește să încheie toate procesele cu Laurențiu Reghecampf și să încheie căsnicia pe cale amiabilă, fără scandal.

Acest circ trebuie închis

„Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o.

În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis. Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?!

Reghe are o nouă consoartă, Corina Caciuc. Foto Facebook
Reghe are o nouă consoartă, Corina Caciuc. Foto Facebook

Cred că din respect pentru familia și copiii noștri, trebuie să închidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru. Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte. De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars. Impresara a continuat: „Așteptăm oricând să vină acasă, să-și vadă copiii, să îi scoată la masă, să petreacă timp cu ei.

Cred că problemele pe care le avem, mari sau mici, trebuie să le rezolvăm doar noi doi, fără declarații, fără războaie. Da? Toate procesele pe care Laurențiu le-a deschis față de familia noastră, noi sperăm să le închidă cât mai repede.

Nu mai are nicio problemă cu noua sa viață

Eu cred că familia este uriașă, copiii aceștia sunt incredibili, și, repet, este dorința mea și a copiilor, pe care de nenumărate ori i-am transmis-o lui Laurențiu. Noi dorim, și chiar vorbeam cu copiii, și poate e momentul perfect pentru a-l face să înțeleagă că nu ne interesează absolut nimic sau nu ne mai interesează din momentul în care a plecat, nimic legat de viața lui”.

Ana Maria Prodan spune că altcineva e de vină pentru tot scandalul creat, în niciun caz ea: ” Să îl ajute Dumnezeu să construiască, de acum înainte, măcar o miime din cât a construit alături de mine și de copiii noștri. Cred că am avut perioada când am fost exemplu în țara asta. Eu și copiii mei ne cerem scuze pentru greșelile făcute. Cred cu tărie că Dumnezeu va da fiecăruia după suflet.

Altcineva a fost în spatele scandalului

Mai știu că Laurențiu în momentul în care se va trezi din acest vârtej va înțelege exact cine a fost în spatele acestor nenorociri și ce s-a întâmplat cu adevărat, și știu clar că nu o să mai vină să spună la televizor: «Anamaria nu m-a lăsat să fac aia sau nu m-a lăsat să fac alta», pentru faptul că eu l-am protejat enorm în toți acești ani și am fost scutul lui, cum am mai spus-o”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite