Becali își poate vinde celebrul palat pe bani grei: Suma a fost dezvăluită de Dumitru Dragomir

0
Publicat:

Gigi Becali a reușit să-și facă averea din imobiliare, iar investițiile sale în acest domeniu au produs mereu rezultate profitabile. Ceea ce nu se poate spune despre ce a făcut latifundiarul în fotbal, deși nici în sportul-rege nu i-a mers tocmai rău, dacă ne gândim strict la bani.

Becali

În afacerile imobiliare, în schimb, Becali a dat niște tunuri veritabile. Iar acum are pe masă niște oferte colosale pentru „palatul“ său, potrivit dezvăluirilor făcute de Dumitru Dragomir pentru Fanatik. Concret, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a explicat că patronul roș-albaștrilor poate obține un profit consistent prin vânzarea reședinței sale din Aleea Alexandru pe care a plătit „doar“ 7 milioane de euro, în 2006.

Ce a spus Dumitru Dragomir?

*E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze.

*De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro. A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite