VIDEO Actorul Danny Aiello, cunoscut pentru rolul din filmul „Naşul II“, îşi va scrie memoriile într-o carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danny
Aiello (al treilea de la stânga la dreapta) a jucat în aproximativ
85 de filme, iar debutul l-a avut, alături de Robert De Niro, la 40
de ani, în filmul „Bang the Drum Slowly“
FOTO AFP
Danny Aiello (al treilea de la stânga la dreapta) a jucat în aproximativ 85 de filme, iar debutul l-a avut, alături de Robert De Niro, la 40 de ani, în filmul „Bang the Drum Slowly“ FOTO AFP

Actorul Danny Aiello, cunoscut pentru rolul din filmul „The Godfather: Part II/Naşul II“, îşi va scrie memoriile într-o carte ce va fi lansată în toamna anului 2014, scrie „The Hollywood Reporter“.

Actorul în vârstă de 80 de ani îşi va spune povestea vieţii într-o carte ce urmează să fie lansată în toamna anului 2014. „Danny Aiello este un mare talent, cu o uimitoare poveste care merită să fie spusă. Este iubit de generaţii de fani care vor fi dornici să îi citească opera“, a declarat Jennifer Bergstrom, director al editurii Simon & Schuster, cea care va publica memoriile actorului.

Cartea lui Aiello, care nu are, încă, un titlu oficial, va acoperi o perioadă vastă din viaţa acestuia, de la luptele în care era implicat, alături de bandele din New York la drumul care i-a conturat cariera de actor. „Dacă eşti unul dintre fanii mei şi îmi vei citi cartea o să-ţi placă. Dacă nu ştii cine naiba sunt sper ca lectura să te inspire. Dacă nu eşti un fan, atunci vei fi“, a dat asigurări Danny Aiello.

Actorul a jucat în aproximativ 85 de filme, iar debutul l-a avut alături de Robert De Niro, la 40 de ani, în filmul „Bang the Drum Slowly“. Printre altele, actorul a mai jucat în „Fort Apache: The Bronx“, „The Godfather: Part II/Naşul II“, „Once Around“, „Moonstruck“ şi „The Purple Rose of Cairo“.

Aiello a primit nominalizări la Premiile Oscar şi la Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru prestaţia din filmul „Do the Right Thing“. A câştigat Premiul Emmu pentru serialul „Family of Strangers“, difuzat pe canalul american ABC. De asemenea, Danny Aiello a lansat patru albume şi merge în concerte alături de trupa sa, „Joe Geary and the Guys“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite