Surpriză pentru Usher din partea Casei Albe: cum a fost întâmpinat cântăreţul de soţii Obama VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul american Usher a împlinit vârsta de 37 de ani în data de 14 octombrie. Cu ocazia acestei aniversări, Michelle şi Barack Obama i-au făcut o adevărată surpriză la Casa Albă, scrie Mediafax

Michelle şi Barack Obama i-au cântat artistului „La mulţi ani“, la Casa Albă, întreg momentul fiind filmat şi publicat pe pagina de facebook a cântăreţului american.

Filmarea este însoţită de mesajul: „Deci asta chiar s-a întâmplat noaptea trecută... Preşedintele şi Prima Doamnă mi-au cântat «La mulţi ani» la Casa Albă şi am avut şansa să fac spectacol pentru ei. Sunt foarte recunoscător pentru acest moment şi pentru toate urările pe care le-am primit de la toată lumea. Mulţumesc“.

Usher a fost descoperit la un concurs de talente, pe când avea 13 ani, şi de atunci a lansat pe piaţă şapte albume. A jucat în seriale de televiziune şi filme, precum „Şcoala sub teroare“, „O fată minunată“ şi „In The Mix“. Albumul său intitulat „Confessions“, lansat în 2004, a fost premiat cu mai multe discuri de platină şi s-a vândut în peste 20 milioane de copii la nivel mondial.

În septembrie, el s-a căsătorit cu în secret cu partenera sa de viaţa Grace Miguel, cu care are o relaţia din anul 2009. Usher a mai fost căsătorit cu Tameka Foster, cu care are doi băieţi, Usher „Cinco“, în vârstă de şapte ani, şi Naviyd, în vârstă de şase ani, dar cei doi s-au despărţit la doi ani după nunta din august 2007, divorţul fiind cerut de artistul american.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite