Surpriza pregătită de chef Florin Dumitrescu pentru fani: „Îmi doresc să gătiți cu mine în aceasta iarnă”

0
Publicat:

Florin Dumitrescu, fostul jurat al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, și-a surprins plăcut fanii miercuri, 22 noiembrie. Bucătarul a anunțat printr-o postare publicată pe Facebook că și-a retipărit cărțile de bucate. 

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu a anunțat că și-a retipărit cărțile de bucate. Foto: Arhivă

V-am pregătit o surpriză! Mi-am dorit să retipăresc cărțile mele, #romanestepunctsidelacapat și #gatestecumine, pe o hârtie ecologică, iar din grijă pentru mediu, am folosit hârtie certificată FSC, conservând pădurile, pentru un viitor mai verde. #Gatestecumine are si o coperta noua, alb-negru. 

Și, pentru că îmi doresc să gătiți cu mine în aceasta iarnă și să ajungă cărțile mele la cât mai mulți dintre voi, v-am pregătit un pachet cu un preț special!”, se arată în postarea cu pricina.

Amintim că în luna octombrie, Antena 1 a anunțat că emisiunea „Chefi la cuțite” se desparte de cei trei bucătari: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. 

Antena 1 anunţă înlocuirea primilor 3 juraţi ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuţite continuă cu noile staruri care vor fi anunţate în curând. 

Motivul despărţirii - Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foştii juraţi au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deşi între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023)”, conform comunicatului de presă al postului de televiziune Antena 1. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite