Video Shakira a fost surprinsă cinând cu un bărbat misterios în Miami, după ce a susținut că nu se gândește la întâlniri VIDEO

0
Publicat:

Cunoscuta cântăreață columbiană Shakira a fost surprinsă joi, 1 august, la Miami în timp ce lua cina cu un bărbat misterios, conform PageSix.

Shakira
Shakira a susținut că nu se gândește la întâlniri. foto Shutterstock (Arhivă)

Într-un videoclip, obținut de sursa citată, Shakira poate fi văzută bucurându-se de compania unui bărbat brunet. Imaginile au fost surprinse la Lido Bayside. Nu se știe cine este bărbatul misterios sau dacă ieșirea la restaurant a fost o întâlnire, o cină de afaceri sau o întrevedere între amici. 

La această ieșire la ceas de seară, Shakira a purtat o ținută roz deschis și tocuri. 

Artista a spus de curând că nu o interesează întâlnirile, în pofida faptului că au trecut doi ani de la despărțirea de fostul fotbalist spaniol Gerard Pique

„Nu mă gândesc la asta", a dezvăluit cântăreața în vârstă de 47 de ani pentru coperta revistei Rolling Stone din iulie-august 2024. 

Totuși, vedeta columbiană a admis chiar și la acel moment că îi „plac bărbații", dar a văzut acest lucru ca pe o „problemă". 

„Nu ar trebui să-mi placă după tot ce mi s-a întâmplat, dar imaginați-vă cât de mult îmi plac bărbații încât încă îmi plac", a mai adăugat cântăreața. 

Nu este pentru prima dată când Shakira a fost surprinsă în compania unui bărbat. Artista a fost văzută în urmă cu un an în timp ce vorbea cu Tom Cruise la Marele Premiu de Formula 1 din Miami - deși surse au confirmat ulterior că nu voia să se întâlnească cu starul de cinema, în vârstă de 62 de ani. 

La puțin timp, ea a fost surprinsă și cu Lewis Hamilton, pilot de Formula 1. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite