Rodica Mandache, dezvăluiri despre relația cu Florin Piersic: „Eu îl iubesc foarte tare și acum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitată la emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, Rodica Mandache a făcut dezvăluiri despre relația cu Florin Piersic, despre care a spus că îl mai iubește și acum. Cei doi mari actori au jucat împreună pe scenă multă vreme.

Rodica Mandache și Florin Piersic / FOTO Arhivă
Rodica Mandache și Florin Piersic / FOTO Arhivă

Rodica Mandache și-a descris fostul partener de scenă drept un "semizeu" și a sugerat că între ei ar fi fost mai mult decât o relație profesională.

"El era actorul dintr-un aluat neomenesc, dintr-un aluat de semizei. El este singurul actor care a putut dintotdeauna și poate și-n ziua de azi să umple o sală de 2000 de locuri numai pentru că e el. Nu contează că nu-l auzi de acolo, de sus, nu contează că nu-l vezi dacă ești la etajul 3, e ceva..."

Întrebată dacă și-ar fi dorit să fi fost mai mult decât o parteneră de scenă pentru Florin Piersic, Rodica Mandache a declarat că îl iubește foarte mult pe marele actor și crede că și acesta a iubit-o la rândul lui.

Eu îl iubesc foarte tare și acum. El m-a iubit, da. Dar cred că el și-a iubit toate partenerele. Cred că s-a îndrăgostit de toate partenerele. Când vrei să păstrezi un băiat care-ți face curte sau care te iubește, îl lași așa, ca un personaj abstract. Și rămâneți toată viața împreună”, a mai declarat actrița.

Activă în carieră și la 81 de ani, Rodica Mandache dă dovadă de mai multă vitalitate și energie decât cineva cu zeci de ani mai tânăr. Deși nu se mai află în floarea vârstei, ea susține că nu ar apela la operații estetice.

Eu sunt mulțumită de cât mi-a lăsat Dumnezeu. Dumnezeu a fost și blând cu mine și am arătat foarte bine până la un moment dat. Nu m-am gândit la o operație estetică până acuma și nu cred că îmi doresc, pentru că eu sunt fascinată să văd ce vrea Dumnezeu de la mine și cum o să fiu eu până la capăt (...) Așa mă încarc eu, pe scenă... N-am fumat și n-am băut pentru că nu m-a lăsat organismul. Iar rațiunea mea a fost mai puternică”, a mai spus artista.

Pe lângă activitatea de scenă, Rodica Mandache este și profesoară de actorie la Universitatea Hyperion. Ea a fost căsătorită cu fotograful Aurel Mihailopol, cu care are și o fiică, regizoarea Diana Mihailopo, arată pagina sa de Wikipedia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite