Răzvan Ciobanu a fost înmormântat în prezenţa a zeci de persoane. Botezatu: „Vă rugăm să respectaţi durerea celor care l-au iubit“ FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum FOTOGRAFII Click
Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum FOTOGRAFII Click

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost înmormântat la Cimitirul Progresul din Bucureşti, iar la slujbă au participat zeci de persoane, între care numeroase vedete din showbiz.

GALERIE FOTO

Răzvan Ciobanu, care şi-a pierdut viaţa la 43 de ani într-un cumplit accident auto, a fost înmormântat în cavoul familiei din Cimitirul Progresul 1 din Bucureşti, acolo unde se odihnesc străbunicul şi bunicul său.

Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe „copilul teribil al modei româneşti“. Printre cei prezenţi s-au numărat creatoarea de modă Rita Mureşan, fashion-editorul Iulia Albu, prezentatoarea TV Ilinca Vandici, designerul Cătălin Botezatu, vedeta TV Vica Blochina şi fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu.

Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Vica Blochina, Oana Roman şi Cătălin Botezatu, printre vedetele care şi-au luat rămas bun de la Răzvan Ciobanu FOTO Click!

image

La sfârşitul slujbei de înmormântare, Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil“, din al cărui juriu a făcut parte şi Răzvan Ciobanu, şi fashion-editorul Iulia Albu au ţinut un mic discurs în memoria acestuia. De asemenea, la ceremonie a participat şi fostul partener de viaţă al designerului, medicul Marius Lăzărescu. 

Iulia Albu FOTO Click!

image

Slujba de înmormântare s-a terminat în aplauzele celor prezenţi. „Să ne întâlnim cu el să ne facă haine în Împărăţia lui Dumnezeu“, a spus preotul la sfârşitul slujbei. 

„Am pierdut un om drag, un prieten adevărat, un om adevărat. Până la urmă, cu toţii suntem oameni, sortiţi pieirii şi cu toţii greşim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil cu suflet minunat, declarat copilul minune al modei, care, prin creativitate a demonstrat că e bun. Ne pare rău că ne despărţim atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin şi fie ca ceea ce se va întâmpla de acum încolo... mi-e foarte greu... să fie luminat. Dumnezeu să te ierte!“, a declarat Cătălin Botezatu la finalul slujbei. 

razvan ciobanu inmormantare foto click

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în a doua zi de Paşte într-un grav accident petrecut la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru designerul în vârstă de 43 de ani.

Din primele cercetări, autovehiculul în care se afla Ciobanu, un Range Rover, a părăsit partea carosabilă, a parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, a traversat o alee asfaltată, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit de un martor la baza unui arbust. Urmele găsite la faţa locului au relevat faptul că şoferul se afla singur în autoturism şi nu purta centura de siguranţă, însă Poliţia exlude ipoteza sinuciderii, vehiculată în primele ore de la producerea accidentului. 

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră, informează Mediafax, care citează surse judiciare.

Potrivit testelor preliminare, Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de producerea accidentului, însă oficialii au subliniat că testele rapide nu sunt concludente şi trebuie confirmate de analizele toxicologice care vor fi gata în circa trei săptămâni.

Din concluziile preliminare ale medicului legist a rezultat că moartea a fost violentă şi s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. Mai exact, Răzvan Ciobanu a murit din cauza multiplelor traumatisme interne şi a unei hemoragii craniene puternice, şi nu din motive medicale (infarct, accident vascular cerebral, etc), aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite