Oana, fiica Elenei Lasconi, mesaj la început de an: „Sunt o bisexuală mândră“

0
Publicat:

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a anunțat într-o postare pe Instagram că este „o bisexuală mândră”. Mesajul ei se află, încă o dată, în contradicție totală cu credințele mamei sale care s-a declarat anul trecut împotriva comunității LGBT. 

Oana Lasconi, pe vremea când era în relații bune cu mama sa, Elena. Sursa foto: arhivă
Oana Lasconi, pe vremea când era în relații bune cu mama sa, Elena. Sursa foto: arhivă

„Începând de azi nu mai sunt un «aliat LGBTQ+» aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate. Aș zice «pansexuală», dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem. Faci față & plângi”, a scris Oana Lasconi pe Instagram, potrivit Libertatea. 

Mai mult, Oana și-a modificat și descrierea contului pe care îl are pe Instagram. Nu mai apare „aliat LGBTQ+”, cum era până de curând, ci se descrie ca fiind „regină bi mândră, o eco-socialistă, o mamă de plante, veterană în gaming și o muziciană și scriitoare aspirantă”.

Mesajul tinerei nu a rămas fără ecouri. Mulți dintre prietenii săi virtuali și-au arătat susținerea și au încurajat-o. „Te încurajez să fii cine simți că ești. „Bine ați venit în club!”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Elena Lasconi, implicată într-un scandal politic fără precedent în România

În noiembrie anul trecut, Elena lasconi făcea una dintre cele mai controversate declarații din politica românească. Într-o intervenție televizată, ea a spus că a votat în favoarea familiei tradiționale, la referendumul din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat“. O afirmație care avea s-o coste foarte mult. În primul rând pe plan familial, căci a stârnit furia fiicei sale, care face parte din comunitatea LGBT. „Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Sunt dezgustată și dezamăgită”, spunea atunci Oana.

În al doilea rând, Elena Lasconi și-a sabotat cariera politică. În urma scandalului iscat, ea a fost nevoită să se retragă din cursa pentru alegerile europarlamnetare. Degeaba a revenit asupra declarației și a spus că regretă. Cărțile fuseseră deja aruncate, iar Elena scoasă din joc. 

Încântată de retragerea mamei sale, Oana Lasconi a comentat: „Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare.Un homofob în minus la Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de persoanele LGBTQ+ din România, care suferă în fața ignoranței și a urii”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite