Motivul pentru care Habibi, simpaticul concurent de la Chefi la Cuțite, nu se atinge de femei VIDEO

0
Publicat:

Zaid Mohannad, cunoscut sub numele de Habibi, a câștigat rapid inimile concurentelor și fanilor, datorită zâmbetului său larg, înfățișării exotice și atitudinii pozitive și respectuoase, dar a stârnit și curiozități legate de motivul pentru care nu a atins nicio femeie.

La vârsta de 27 de ani, Habibi a devenit unul dintre cei mai iubiți concurenți ai sezonului 12 dinChefi la cuțite". Venit din Abu Dhabi și stabilit în Zalău, carismaticul tânăr pasionat de bucătărie a atras atenția tuturor. 

În ciuda popularității sale, Habibi a rămas la o distanță considerabilă de doamne și domnișoare. Motivul acestei distanțe aparente este profund ancorat în credințele sale religioase, potrivit Click!.

De ce Habibi a evitat să le atingă pe concurente

Mulți s-au întrebat de ce Habibi a evitat contactul fizic cu femeile din competiția Chefi la cuțite. Răspunsul l-a oferit chiar concurentul lui Sorin Bontea.

Într-una din edițiile emisiunii, Mariposa a încercat să-l îmbrățișeze pe Habibi pentru că a scăpat de eliminare, însă acesta a refuzat politicos, explicându-i motivul. Habibi se afla în timpul Ramadanului, cel mai important post al islamicilor, care implică nu doar un regim alimentar strict, ci și evitarea contactului cu persoanele de sex opus timp de 30 de zile. Astfel, el a păstrat o distanță rezervată și cu respect față de femei.

„Valentin mă aștepta. E singurul pe care îl pot îmbrățișa din echipa mea. Din păcate, nu am voie să ating femeile, deci i-am transmis lui Valentin toate sentimentele”, a mărturisit Habibi într-una din edițiile emisiunii.

Citește în Click! povestea inedită a concurentului de la „Chefi la cuțite": cum a reușit Habibi să impresioneze în show-ul culinar de la Antena 1 și cum și-a câștigat locul în inimile tuturor celor care l-au urmărit în această aventură.

În ediția din 2 octombrie, camerele de filmat l-au surprins pe Habibi la podea, după o discuție aprinsă cu Valentin Timofte: „Devine haotic! Nu mai e de controlat” .

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite