Loredana a spus adevărul despre relația cu actorul Ion Caramitru: „Toată lumea mă întreba dacă e amantul meu”

0
Publicat:

Loredana a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu marele actor Ion Caramitru, alături de care a realizat melodia „Bună seara, iubite!”. Piesa a fost un șlagăr al anilor ‘80, iar zvonurile privind o legătură între cei doi artiști nu au întârziat să apară.

În vârstă atunci de doar 18 ani, despre Loredana s-a spus că ar fi avut o relație amoroasă cu șarmantul și talentatul actor, relatează click.ro.

Loredana și regretatul actor Ion Caramitru FOTO click.ro
Loredana și regretatul actor Ion Caramitru FOTO click.ro

Prezentă în podcastul lui Mihai Morar, Loredana Groza a spus adevărul: „Eu cu Caramitru nu m-am văzut, nici nu ne-am cunoscut vreo doi-trei ani de zile. Piesa era deja ca o rugăciune, ca un imn, era pe buzele tuturor și toată lumea mă întreba dacă e amantul meu, spuneau că a divorțat pentru mine, aveam deja vreo trei copiii cu el!”

Citește articolul complet pe click.ro

Artista și-a suprins fanii cu un nou single

La începutul lunii decembrie, Loredana și-a surprins fanii cu lansarea noului său single, „Roata” o creație muzicală încărcată de semnificație, ce face referire la ciclului vieții. Universal Music Romania a anunțat evenimentul într-un comunicat de presă, transmis Agerpres.  

Melodia promite să fie o călătorie auditivă într-un tărâm mistic, unde sunetele și versurile se împletesc pentru a transmite un mesaj puternic despre celebrare și înfruntarea provocărilor vieții. În declarația oficială, Loredana împărtășește că „Roata” este un cântec profund, despre ciclul vieții, despre lumina vie care renaște.

„Roata este un cântec despre ciclul vieţii, despre viaţă şi moarte, despre lumina vie care purifică şi readuce viaţa în ciuda tuturor obstacolelor. E despre speranţă, credinţă şi dăruire! E o alegorie a vieţii care întotdeauna va înving”, a declarat cântăreața, citată în comunicat.

Single-ul „Roata” este rezultatul colaborării artistice dintre Loredana și Cristi Pascu, iar versurile au fost create de poetul craiovean Costi Romulus Preda. Videoclipul, regizat de Gabriel Ciolpan, completează experiența auditivă. oferind o interpretare vizuală captivantă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite