Justin Bieber, îmbolnăvit şi huiduit în Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul canadian în vârstă de 19 ani a fost nevoit să-şi încheie brusc concertul susţinut în Buenos Aires, din cauza durerilor de stomac. Spectatorii au reacţionat negativ, dar Bieber a anunţat că a făcut toxiinfecţie alimentară, potrivit presei internaţionale.

Cu toate că înainte de a urca pe scena stadionului River Plate din Capitală îşi anunţase fanii de pe Twitter că nu se simte bine, Bieber s-a ambiţionat să-şi urmeze programul, pentru a nu-şi dezamăgi fanii. Însă la mai puţin de o oră de la începerea show-ului, câştigătorul de la premiile MTV EMA 2013 a cedat.

„Nu mă simt prea bine, nu mai am energie“, a recunoscut interpretul hiturilor „Baby“ şi „Beauty And A Beat“. Cu toate că şi-a cerut scuze şi le-a trimis fanilor un sărut, Bieber nu a fost scutit de oprobriul plătitorilor de bilete. Huiduit de publicul argentinian, solistul a postat, apoi, pe Instagram, o imagine în care arată că a fost nevoit să recurgă la injecţii intravenoase, pentru recuperare.

În ultimele 13 luni, starul internaţional a susţinut peste 140 de show-uri incluse în turneul „Believe“. Urmând exemplul celebrităţilor cu mai multă experienţă, precum Gaga, Rihanna şi, mai nou, Miley Cyrus, cântăreţul pop a fost implicat în câteva scandaluri.

Bieber a părăsit un concert din Brazilia, după ce a fost lovit cu o sticlă (similar: spectatorii au aruncat cu pungi de chipsuri în artista din Barbados), a întârziat la un show din Londra (Rihanna şi-a lăsat fanii în aşteptare două ore), a fost acuzat de vandalism (şi-a ascuns telefonul în chiloţi (Cyrus a fumat ceea ce părea a fi un joint, iar Gaga a rămas complet goală).

Cu toate acestea, tânărul ocupă locul al doilea ca notorietate, în reţelele sociale, iar fanii s-au gândit deja să-l cloneze

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite