Rihanna, huiduită de publicul din Boston

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectatorii de la concertul pe care solista l-a susţinut în Boston au sancţionat-o pe Rihanna pentru că a urcat pe scenă cu o oră şi jumătate mai târziu decât era programată, cu toate că rapperul care trebuia să cânte în deschidere nu s-a mai prezentat.

Cu toate că luni seară porţile stadionului s-au deschis la 19.30, iar admiratorii au aşteptat începerea spectacolului de la 21.00, artista barbadiană şi-a făcut apariţia abia la 22.30. Întârzierea a fost şi mai frustrantă cu cât A$AP Rocky, care trebuia să cânte în deschidere, nu s-a prezentat, organizatorii spunând că rapperul de 24 de ani este bolnav. Nerăbdători să înceapă spectacolul pentru care au plătit bilete, spectatorii s-au luat la bătaie, urcând inclusiv pe scenă.

După cum era de aşteptat, când Rihanna a urcat pe scenă, oamenii din public au huiduit-o şi au fluierat-o. „Mulţimea a reacţionat în modul cel mai plăcut: cu huiduieli. Chiar şi când luminile s-au stins, strigătele s-au auzit la unison. Acesta nu este modul în care un artist îşi doreşte să înceapă un concert reprogramat“, au scris jurnaliştii de pe site-ul boston.com.

Rihanna nu a comentat incidentul, dar a postat un mesaj simbolic pe contul său oficial de Twitter. „Nu voi uita niciodată această noapte. Nutresc o dragoste profundă pentru voi. Vă mulţumesc pentru că aţi transfomat acest concert într-un eveniment cu totul special“, a notat artista de 25 de ani.

Acest spectacol a făcut parte din turneul „Diamonds“, prin care Rihanna îşi promovează cel mai recent album, „Unapologetic“. Turneul a debutat pe 8 martie în Buffalo, New York, însă două zile mai târziu, artista a fost nevoită să-şi anuleze prestaţia din Boston, din cauza laringitei. În aceeaşi lună, ea a întârziat patru ore la un eveniment caritabil dintr-un liceu din Chicago. În aprilie, Rihanna şi-a amânat pentru luna noiembrie vizitele în Texas, justificând că este bolnavă.

Recent, postul de televiziune american Fox a difuzat documntarul „777“ prin care prezintă turneul pe care solista l-a susţinut în noiembrie 2012 şi care a constat în 7 concerte susţinute în 7 state, timp de 7 zile. Presa interanţională consideră că documentarul în care sunt prezentate „peripeţiile“ interpretei este o dezamăgire, fiind lipsit de sare şi piper,. La vremea respectivă, mulţi jurnalişti acreditaţi în turneu nu au avut acces să discute cu artista. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite