Justin Bieber a catalogat drept „gunoi” o colecție de haine H&M: „Nu le-aș cumpăra”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântărețul pop Justin Bieber a criticat compania suedeză Hennes & Mauritz AB (H&M) pentru că au folosit imaginea și versurile artistului canadian, pentru o colecție de haine, fără aprobarea acestuia, relatează Reuters.

H&M scosese la vânzare bluze, tricouri și hanorace cu poze cu Bieber Foto profimedia
H&M scosese la vânzare bluze, tricouri și hanorace cu poze cu Bieber Foto profimedia

Marfa H&M pe care au făcut-o din mine este un gunoi și nu l-am aprobat. Nu am aprobat nicio colecție de marfă pe care ei au pus-o la H&M. Totul a fost fără permisiunea și aprobarea mea. Nu le-aș cumpăra dacă aș fi în locul vostru”, a scris Bieber într-o postare pe Instagram luni, încurajându-și cei 270 de milioane de urmăritori să nu le cumpere.

H&M a declarat că a scos de la vânzare produsele legate de Bieber și că acestea nu mai apăreau disponibile în magazinele lor online.

Am respectat toate etapele de aprobare. Încă verificăm asta cu toate părțile implicate, dar, între timp, articolele au fost scoase de la vânzare”, a declarat un purtător de cuvânt al H&M într-un comentariu scris pentru Reuters.

Magazinul online al celui de-al doilea cel mai mare retailer de modă din lume scosese la vânzare bluze, tricouri și hanorace cu poze cu Bieber sau citate din versurile sale precum „Mi-e dor de tine mai mult decât de viață” din piesa „Ghost” la prețuri între 49,80 USD-114 de dolari.

Justin Bieber şi-a suspendat acum circa trei luni turneul „Justice World Tour” care fusese reprogramat, din cauza unor probleme de sănătate mintală şi fizică. Muzicianul postase anunţul pe Instagram, precizând că susţinerea a şase spectacole live după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt la începutul acestui an „l-a costat scump".

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite